Επικαιρότητα

«Άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική»!

«Άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική» χαρακτήρισε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Η βία και μάλιστα η δολοφονική βία είναι ο χειρότερος εχθρός…», συμπλήρωσε και διαβεβαίωσε πως οι δράστες θα συλληφθούν. Συνολικά 99(!) κάλυκες βρήκαν οι Αρχές…Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ!

• Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ! Αυτή την ώρα γίνεται η καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια.

• «Άνανδρη, δολοφονική και 100% τρομοκρατική» χαρακτήρισε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Η βία και μάλιστα η δολοφονική βία είναι ο χειρότερος εχθρός…», συμπλήρωσε και διαβεβαίωσε πως οι δράστες θα συλληφθούν.

• Συνολικά 99 κάλυκες έχει εντοπίσει η ελληνική αστυνομία στο σημείο της χθεσινοβραδινής επίθεσης, στην Αγία Παρασκευή! Τα πρώτα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εξάλλου, δείχνουν ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι «καθαρά», δηλαδή δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί και γι’ αυτό το λόγο υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για νέα οργάνωση… Τους τραυματίες επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

• Καθυστέρησε την αναχώρησή του για τη Στοκχόλμη ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς επισκέφθηκε τους τραυματίες της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής. Ο κ. Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού κ. Α. Μαρτίνη, ενημερώθηκε για την κατάσταση των τραυματιών και στη συνέχεια μετέβη στο αεροδρόμιο.

• Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας των δύο από τους έξι αστυνομικούς, σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά και σοβαρή. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό και το 401.

• Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που έγινε τα ξημερώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας Έλληνας έχασε τη ζωή του σε καυγά που έγινε έξω από κατάστημα, ενώ ένας ειδικός φρουρός, εκτός υπηρεσίας, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και τραυματίστηκε.

• Να εγκαταλείψει τις αλυτρωτικές της θέσεις και να συμβάλλει στην επίλυση του θέματος της ονομασίας, κάλεσε την ηγεσία των Σκοπίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στέλνοντας σαφές μήνυμα από επίσημο δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης στο Τρίτο Σώμα Στρατού. «Η Ελλάδα προσέφερε ό, τι ήταν να προσφέρει», συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

• Ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας του Εκουαδόρ συνετρίβη ενώ πετούσε κοντά από τη στρατιωτική βάση της πρωτεύουσας Κουίτο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 89 η επέτειο από τη δημιουργία της αεροπορίας…

• 80, τουλάχιστον, νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο σε πολυσύχναστη αγορά της Πεσαβάρ στο βορειοδυτικό Πακιστάν! Στην περιοχή δρουν Πακιστανοί Ταλιμπάν και μαχητές που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, ενώ η πόλη επλήγη από επτά επιθέσεις στη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων μηνών.

• Εξάλλου, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, έφτασε την Τετάρτη στο Πακιστάν, όπου δεσμεύτηκε για μια νέα αρχή στις διμερείς σχέσεις και την προώθηση αρκετών επενδυτικών συμφωνιών…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x