Ιταλία

Ο Καναβάρο έσπασε τη μύτη του Κασέρες!

Χωρίς τον κεντρικό της αμυντικό, Μάρτιν Κασέρες, θα υποδεχθεί το βράδυ της Τετάρτης, η Γιουβέντους τη Σαμπντόρια για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Κι ο λόγος; Επειδή ένας συμπαίκτης του, του έσπασε τη μύτη. Ο Φάμπιο Καναβάρο σε μία εναέρια διεκδίκηση μπάλας με τον Ουρουγουανό συμπαίκτη του στην προπόνηση της Τρίτης, τον χτύπησε άθελά του και του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα.

Χωρίς τον κεντρικό της αμυντικό, Μάρτιν Κασέρες, θα υποδεχθεί το βράδυ της Τετάρτης, η Γιουβέντους τη Σαμπντόρια για την 9η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Κι ο λόγος; Επειδή ένας συμπαίκτης του, του έσπασε τη μύτη. Ο Φάμπιο Καναβάρο σε μία εναέρια διεκδίκηση μπάλας με τον Ουρουγουανό συμπαίκτη του στην προπόνηση της Τρίτης, τον χτύπησε άθελά του και του προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα. Το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους είπε πως θα χρειαστεί εγχείρηση για να διορθωθεί η ζημιά στη μύτη του άτυχου σέντερ μπακ.

Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι πιθανό να χάσει και τα επόμενα δύο. Με τη Νάπολι το Σάββατο και με την Μακάμπι Χάιφα για το Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα. Πολύ δυσάρεστο νέο για τον τεχνικό της Γιουβέντους, Τσίρο Φεράρα, ο οποίος χάνει και τον Ιακουίντα για τις επόμενες 40 ημέρες λόγω της εγχείρησης που έκανε στο γόνατό του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x