Stoiximan Super League

Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3

Επιστροφή στις νίκες με… «άνεση και εμφάνιση» για την Καβάλα, που δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο να ξεπεράσει με 3-0 το «εμπόδιο» του Αγροτικού Αστέρα και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιστροφή στις νίκες με… «άνεση και εμφάνιση» για την Καβάλα, που δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο να ξεπεράσει με 3-0 το «εμπόδιο» του Αγροτικού Αστέρα και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «Αργοναύτες» προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ (κεφαλιά του Ιωάννου στο 4’) και -αφού κράτησαν με σχετική ευκολία το υπέρ τους σκορ μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο- του έδωσαν και διαστάσεις στα τελευταία λεπτά, με δυο γκολ του -φορμαρισμένου- Ονουάτσι.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Γ. Παπαδόπουλος (84' Ναλμπάντης), Κρουσταλέλης, Βαγγελόπουλος, Χασιώτης, Τσουκαλίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μπεκιάρης, Γέβτζοβιτς (55' λ.τ. Στεφανίδης), Μπλαζέφσκι (73' Γέσιτς).

Καβάλα (Γιάννης Παπακώστας): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Φερέιρα, Θεοδωρέλλης, Σιόντης (54' Καλαϊτζής), Πόποβιτς, Μεντί, Λάκης (54' Ονουάτσι), Ιωάννου (72' Ρινκόν), Σουλτανίδης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x