Ελλάδα

Θετικοί στη νέα γρίπη Καϊμακόγλου-Πελεκάνος!

Θύματα του ιού της νέας γρίπης έπεσαν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Μιχάλης Πελεκάνος, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Μαρούσι. Οι δύο καλαθοσφαιριστές βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ όλη η ομάδα θα περάσει από τις εξετάσεις. Αίτημα για αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Δύσκολο να υπάρξει αναβολή στην Ευρωλίγκα», στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο μάνατζερ της ομάδας, Στ. Ελληνιάδης.

Θύματα του ιού της νέας γρίπης έπεσαν οι Κώστας Καϊμακόγλου και Μιχάλης Πελεκάνος, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Μαρούσι. Οι δύο καλαθοσφαιριστές βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ όλη η ομάδα θα περάσει από τις σχετικές εξετάσεις. Οι διοικούντες την ΚΑΕ ζήτησαν την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Ευρωλίγκα.

Οι δύο παίκτες δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στη Σλοβενία, όπου το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει την Ολίμπια Λιουμπλιάνας για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το ίδιο συνέβη και με τους Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλο και Κουμπούρα, που είναι τραυματίες.

Την «πάτησαν»!

Ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο Μιχάλης Πελεκάνος παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα τις τελευταίες ημέρες. Το γεγονός αυτό τους οδήγησε στο να υποβληθούν σε εξειδικευμένες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από «γρίπη των χοίρων». Και οι δύο παρακολουθούνται εντατικά από ειδικούς γιατρούς.

Πολλά τα προβλήματα…

Οι άνθρωποι του Αμαρουσίου βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Ευρωλίγκα, ενόψει του αγώνα της Λιουμπλιάνας. Η ομάδα, η οποία έμαθε τα… νέα για τους δύο παίκτες μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, πάει στη Σλοβενία «αποδεκατισμένη». Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, απόντες είναι ακόμη ο Αριγκμπάμου, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, και τον Διαμαντόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα του.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Κένταλ ακολούθησε κανονικά τη 10μελή αποστολή, αφού προπονήθηκε κανονικά σήμερα (28/10) το πρωί. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιλόσεβιτς, ο οποίος έκανε μόνο μια προπόνηση με τους συμπαίκτες του και έγινε αγώνας δρόμου για να προλάβει να δηλωθεί, όπως και για τους δύο έφηβους, Παπαντωνάκο και Λάκκα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι μείναμε θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μάριος Μπατής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x