Ελλάδα

Φόβοι για ρήξη έσω πλαγίου για Μπουρούση!

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από μία σύγκρουση με αντίπαλο και είναι πιθανό να έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.Αν αυτό επαληθευτεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Πέμπτη στην Αθήνα, ο Καρδιτσιώτης άσος θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του

Έντονη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ μετά από μία σύγκρουση με αντίπαλο και είναι πιθανό να έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αν αυτό επαληθευτεί από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Πέμπτη στην Αθήνα, ο Καρδιτσιώτης άσος θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας του, μεταξύ αυτών και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 21 ή 22 Νοεμβρίου στο ΣΕΦ για την πέμπτη αγωνιστική της Α1. Σε περίπτωση που πρόκειται για απλή κάκωση, ο χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα θα είναι πολύ μικρότερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x