Ισπανία

Πέδρο και… πάσης διοργάνωσης (video)

Ο Πέδρο αποτελεί αναμφισβήτητα την αποκάλυψη της φετινής Μπαρτσελόνα. Ο προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας νεαρός μεσοεπιθετικός οδεύει ολοταχώς για ένα σπουδαίο επίτευγμα: έχει σκοράρει και στις πέντε διοργανώσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος την τρέχουσα σεζόν με την ομάδα του και του μένει μόνο μία για να γράψει ιστορία!

Ο Πέδρο αποτελεί αναμφισβήτητα την αποκάλυψη της φετινής Μπαρτσελόνα. Ο προερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας νεαρός μεσοεπιθετικός οδεύει ολοταχώς για ένα σπουδαίο επίτευγμα: έχει σκοράρει και στις πέντε διοργανώσεις στις οποίες έχει λάβει μέρος την τρέχουσα σεζόν με την ομάδα του!

Η αρχή έγινε με το τέρμα που σημείωσε στον πρώτο τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (1-2). Ακολούθησαν το νικητήριο τέρμα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ (1-0), το δεύτερο τέρμα στη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου στο «Καμπ Νου», για το Champions League (2-0), αλλά και το γκολ επί της Αλμερία, για την έκτη αγωνιστική της Primera Division, στο ίδιο γήπεδο (1-0). Το τελευταίο του επίτευγμα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν πέτυχε και τα δύο γκολ της «Μπάρτσα» στο 2-0 επί της Λεονέσα, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «32» του Κόπα Ντελ Ρέι.

Επόμενο στοίχημα για τον 22χρονο άσο είναι να βρει δίχτυα σε έναν αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα γίνει τον Δεκέμβριο στο Άμπου Ντάμπι. Αν τα καταφέρει, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα που καταφέρνει να σκοράρει σε έξι διοργανώσεις στη διάρκεια μιας σεζόν.

Τα γκολ του Πέδρο...

με Μπιλμπάο στο ισπανικό Σούπερ Καπ:



με Σαχτάρ στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ:



με Ντιναμό Κιέβου στο Champions League:



με Αλμερία στο ισπανικό πρωτάθλημα:



με Λεονέσα στο ισπανικό Κύπελλο:



Eπιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x