Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Θέμα… Μαζίνιο

Η νίκη-πρόκριση του Άρη επί του Ασπροπύργου με 4-3, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου, δεν ήταν αρκετή για να διώξει τα σύννεφα πάνω από τον πάγκο των «κιτρίνων». Η κακή απόδοση των παικτών του Άρη για ακόμη ένα ματς προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση απομάκρυνσης του Ιομάρ Μαζίνιο, είτε τώρα είτε μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Λάρισα.

Η νίκη-πρόκριση του Άρη επί του Ασπροπύργου με 4-3, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου, δεν ήταν αρκετή για να διώξει τα σύννεφα πάνω από τον πάγκο των «κιτρίνων». Η κακή απόδοση των παικτών του Άρη για ακόμη ένα ματς προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει απόφαση απομάκρυνσης του Ιομάρ Μαζίνιο, είτε τώρα είτε μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στη Λάρισα στο «Αλκαζάρ», σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τους «βυσσινί», όπου επιστρέφουν οι Νασούτι, Κάλβο και Σηφάκης, που είχαν μείνει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστούν, αλλά και ο Ντάριο Φερνάντες που εξέτισε την τιμωρία του. Λιγοστές πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Ρονάλντο Γκιάρο και Νάτσο Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x