Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Απέκτησε… συμπαίκτη ο Κόκκαλης

Είναι πλέον επίσημο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης απέκτησε έναν ισχυρό συμπαίκτη, τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και στην εκμετάλλευση του «Γ. Καραϊσκάκης». Το μεσημέρι της Πέμπτης επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. «Διαφορετική η υπόθεση της Καλαμαριάς με αυτή του Πανσερραϊκού», στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης.

Είναι πλέον επίσημο. Ο Σωκράτης Κόκκαλης απέκτησε έναν ισχυρό συμπαίκτη, τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και στην εκμετάλλευση του «Γ. Καραϊσκάκης». Το μεσημέρι της Πέμπτης επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, που αφορά σε πρώτη φάση την ΠΑΕ και τη «Θρύλος ΑΕ», ενώ προφανώς θα ακολουθήσει άλλη ανακοίνωση για την «Καραϊσκάκης ΑΕ». Η τελευταία δεν θα εκδοθεί από την ΠΑΕ, αφού πρόκειται για άλλη εταιρεία.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης απέκτησε το μερίδιο των μετοχών του έναντι περίπου 11 εκατ. ευρώ, ενώ το 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» θα περάσει στα χέρια του επιχειρηματία έναντι περίπου 25 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης με ημερομηνία, 27-08-2009, είχε εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 26.000.000€. Σήμερα, η εταιρία RED LAND συμφερόντων κ. Λ. Λαυρεντιάδη συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και απέκτησε μετοχές, οι οποίες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα αντιστοιχούν περίπου στο 9,9% της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Τέλος, η εταιρία RED LAND απέκτησε και το 10% των μετοχών της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε».

Επίσημα και από την Καραϊσκάκη ΑΕ

Στη συνέχεια ήρθε και η επιβεβαίωση της Καραϊσκάκης ΑΕ για τη συμφωνία με τον κ. Λαυρεντιάδη, στο πλαίσιο της οποίας υπεγράφη προσύμφωνο για το 50% της εταιρίας: Αναλυτικά: "Η ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου με εταιρία συμφερόντων του κ. Λ. Λαυρεντιάδη, για την απόκτηση του 50% των μετοχών της εταιρίας".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x