Ελλάδα

Ανακούφιση για Μπουρούση

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μπουρούση. Ο σέντερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός. Οι φόβοι για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεν επιβεβαιώθηκαν και τα χειρότερα για τον διεθνή άσο αποφεύχθηκαν. Σε πρώτη φάση θα του τοποθετηθεί νάρθηκας και θα επανεξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το διάστημα της απουσίας του.

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μπουρούση. Ο σέντερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός (οστικό οίδημα έσω μηριαίου κονδύλου και κάκωση έσω θύλακος του συνδεσμικού συστήματος). Οι φόβοι για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεν επιβεβαιώθηκαν και τα χειρότερα για τον διεθνή άσο αποφεύχθηκαν. Σε πρώτη φάση θα του τοποθετηθεί νάρθηκας και θα επανεξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το διάστημα της απουσίας του.

Όλα αυτά μετά την άτσαλη προσγείωσή του στο παρκέ, έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο, στον αγώνα κόντρα στη Μάλαγα, για την Ευρωλίγκα.

Στις 14:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Σαββάτου με το Μαρούσι στο ΣΕΦ, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x