Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Γκρίνια από τους οπαδούς

Δυσαρεστημένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΛ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό Βόλου, για το θεσμό του Κυπέλλου Hellas Online. Δεν είναι μόνο η ήττα στο τοπικό ντέρμπι που έχει εξαγριώσει τους φίλους της Λάρισας, αλλά τους έχει πειράξει και η στάση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δυσαρεστημένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΛ μετά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό Βόλου, για το θεσμό του Κυπέλλου Hellas Online. Δεν είναι μόνο η ήττα στο τοπικό ντέρμπι που έχει εξαγριώσει τους φίλους της Λάρισας, αλλά τους έχει πειράξει και η στάση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο τεχνικός των «βυσσινί» δεν ζήτησε ούτε συγνώμη από τον κόσμο για τον πρόωρο αποκλεισμό, αντίθετα δήλωσε πως δεν μένει στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και έχει το μυαλό του στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής της ομάδας του κάμπου, το Σάββατο, στο παιχνίδι με τον Άρη, θα έχει στη διάθεσή του τον Αμπού Χατζίρα, ενώ οι Μελίσσης και Κατσιαρός είναι και αυτοί έτοιμοι να αγωνιστούν

Απολογία Μετίν για τον αποκλεισμό

Απολογητικές ήταν οι δηλώσεις του Τουμέρ Μετίν για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στη «SportDay», και αναφερόμενος στον κόσμο της Λάρισας, είπε: «Σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο της ΑΕΛ που δεν ήταν στο γήπεδο. Επρεπε να τους δώσουμε χαρά, γιατί όταν μπορούν είναι δίπλα μας και βοηθούν την ομάδα με απίστευτο τρόπο». Στη συνέχεια, ο 35χρονος παίκτης σχολίασε τη αποβολή του Νταμπίζα, λέγοντας . «Μπορούσαμε και με δέκα παίκτες να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκολ και την πρόκριση μέσα στον Βόλο».


Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x