Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο πρωτάθλημα…

Στην άκρη πρέπει να αφήσουν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine, αφού αύριο (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τη Skoda Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Superleague. Στη διάθεση του Σάντος επιστρέφει ο Ίβιτς, παρότι δεν υπολογίζει τέσσερις παίκτες για το παιχνίδι με τους Ακρίτες. Στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα παίξει ο Χαλκιάς.

Στην άκρη πρέπει να αφήσουν στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas OnLine, αφού αύριο (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται τη Skoda Ξάνθη για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Ακρίτες τους Αμπουμπακάρι, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς (ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα) και Κονσεϊσάο (κάνει θεραπεία), ενώ στη διάθεσή του επέστρεψε Ιβιτς. Ο Σέρβος μέσος εξέτισε στο ματς με τον ΟΦΗ την ποινή της μιας αγωνιστικής και πιθανότητα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των Θεσσαλονικέων.

Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν τα «τρίποντα» στους δύο αγώνες (και στο ματς της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό) που ακολουθούν, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων (στις 14 και 18 Νοεμβρίου).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στους Κρητικούς έκαναν χθες χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Όσον αφορά τον Κώστα Χαλκιά, ο διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα φανεί στη σημερινή προπόνηση (στις 16:30) αν θα δώσει το παρών στο ματς της Τούμπας.

* Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη.

* Κερδίστε πακέτο φιλοξενίας για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ξάνθη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x