Euro 2024

Μέσα ο Χαριστέας, έξω ο Αμανατίδης

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψε ο Άγγελος Χαριστέας, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ ο Ότο Ρεχάγκελ, ενόψει των αγώνων μπαράζ (στις 14 και 18 Νοεμβρίου) με την Ουκρανία, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκεται ο Γιάννης Αμανατίδης, που είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «γαλανόλευκη».

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψε ο Άγγελος Χαριστέας, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ ο Ότο Ρεχάγκελ, ενόψει των αγώνων μπαράζ (στις 14 και 18 Νοεμβρίου) με την Ουκρανία, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Ο επιθετικός της Νυρεμβέργης είχε απουσιάσει από τους αγώνες με Λετονία και Λούξεμβούρο, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και τώρα υπολογίζεται κανονικά από τον Γερμανό προπονητή.

Παρόλα αυτά, στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκεται ο Γιάννης Αμανατίδης, που είναι τραυματίας και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «γαλανόλευκη».

Οι «λεγεωνάριοι» του κ. Ρεχάγκελ είναι οι εξής: Αγγελος Χαριστέας, Σωτήρης Κυργιάκος, Βαγγέλης Μόρας, Χρήστος Πατσατζόγλου, Γιώργος Σαμαράς, Φάνης Γκέκας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Βασίλης Πλιάτσικας.

Φεύγει για Ουκρανία ο Φύσσας

Στο Ντόνετσκ θα μεταβεί ο Τάκης Φύσσας τη Δευτέρα, προκειμένου να βρει το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η Εθνική Ελλάδας αλλά και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα προετοιμαστεί η ομάδα, ενόψει του δεύτερου αγώνα των μπαράζ με την Ουκρανία, για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Στην ΕΠΟ σκέφτονται η αποστολή της «γαλανόλευκης» να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας (16 Νοεμβρίου) και να προπονηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Ουκρανία. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι να παραχωρηθεί από τους Ουκρανούς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ένα αξιόλογο προπονητήριο, το οποίο θα πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ελλάδας θέλει να δει πώς είναι η κατάσταση στην Ουκρανία και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις καιρικές συνθήκες στη χώρα. Εξάλλου, για αυτό τον λόγο οι παράγοντες της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 σκέφτονται να γίνουν δύο προπονήσεις αντί μιας στο Ντόνετσκ, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να συνηθίσουν το κρύο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x