Γενικά

Χάλκινο μετάλλιο η εθνική Νέων πινγκ πονγκ

Την επιτυχημένη παράδοσή της στο θεσμό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά η Εθνική Νέων Ανδρών στο πινγκ πονγκ, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση της Τουρκίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον μικρό τελικό επιβλήθηκε του αντίστοιχου της Ρουμανίας με σκορ 3-2 συνεχίζοντας την καθιερωμένη, πλέον, παρουσία του στα μετάλλια

Την επιτυχημένη παράδοσή της στο θεσμό του Βαλκανικού Πρωταθλήματος επιβεβαίωσε για άλλη μία χρονιά η Εθνική Νέων Ανδρών στο πινγκ πονγκ, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση της Τουρκίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον μικρό τελικό επιβλήθηκε του αντίστοιχου της Ρουμανίας με σκορ 3-2 συνεχίζοντας την καθιερωμένη, πλέον, παρουσία του στα μετάλλια (σ.σ. έχει συνολικά τρία χάλκινα και ένα ασημένιο από το 2006).

Εξίσου δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Νέων Γυναικών, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση, αφού στο παιχνίδι για τις θέσεις 3-4 ηττήθηκε από την ομάδα της Ρουμανίας με σκορ 3-0.

Το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό Ανδρών κατέκτησε η ομάδα της Σερβίας μετά από έναν δυνατό τελικό, όπου νίκησε την γηπεδούχου Τουρκία με 3-1, ενώ στις Γυναίκες «χρυσή» πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Τουρκία.

Επιμέλεια: Αντιγόνη Ελευσινιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x