Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Η «κατάρα» των επιθετικών

Για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ! Ο Άγγλος επιθετικός έχει υποστεί οστικό οίδημα και δεν θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με Σταντάρ Λιέγης και Άλκμααρ. Νοκ αουτ και ο Λεντέσμα για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (γήπεδο Περιστερίου, 19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1).

Για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ! Ο Άγγλος επιθετικός έχει υποστεί οστικό οίδημα και δεν θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» τόσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με Σταντάρ Λιέγης και Άλκμααρ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ματ Ντάρμπισιρ εξετάστηκε σήμερα από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού κ. Παντελή Νικολάου και τον χειρουργό κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ενώ έγινε ανάλυση των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία είχε υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι υπάρχει ένα οστικό οίδημα στην κατάφυση των προσαγωγών και των κοιλιακών (σύνδρομο υπερχρησιμοποίησης στην προσπάθεια επανόδου στην αγωνιστική δραστηριότητα).

Συνεστήθη ένα ήπιο πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο θα ακολουθηθεί για διάστημα 15 ημερών, οπότε και θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει υποχωρήσει το οίδημα. Με βάση τα παραπάνω υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε διάστημα ενός μηνός από σήμερα».

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ντάρμπισαϊρ θα απουσιάσει σίγουρα από τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα κόντρα σε Ατρόμητο, Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό και για το Τσάμπιονς Λιγκ με Σταντάρ Λιέγης και Άλκμααρ.

Νοκ αουτ ο Λεντέσμα!

Νοκ αουτ και ο Κριστιάν Λεντέσμα για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (γήπεδο Περιστερίου, 19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports1). Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός έχει ανεβάσει από χθες πυρετό και έτσι έμεινε αποστολής! Την αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν συνολικά, 18 παίκτες: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Οσκαρ, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Φετφατζίδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x