Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσινός το «δεξί χέρι» του Κωφίδη

Τον Γρηγόρη Τσινό προσέλαβε για το πόστο του βοηθού προπονητή η ΠΑΕ Ηρακλής, κατόπιν εισηγήσεως του Σάββα Κωφίδη. Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ελληνα τεχνικού μειώθηκαν δραστικά, καθώς την Δευτέρα (2/11) ο Περπερίδης και ο Φούφουλας προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ κοντά στην επανένταξή βρίσκεται ο Τουμά που περιορίστηκε σε ατομικό.

Τον Γρηγόρη Τσινό προσέλαβε για το πόστο του βοηθού προπονητή η ΠΑΕ Ηρακλής, κατόπιν εισηγήσεως του Σάββα Κωφίδη. Τα αγωνιστικά προβλήματα του Ελληνα τεχνικού μειώθηκαν δραστικά, καθώς την Δευτέρα (2/11) ο Περπερίδης και ο Φούφουλας προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ κοντά στην επανένταξη βρίσκεται ο Τουμά που περιορίστηκε, όμως, σε ατομικό.

Οπως και ο Μπόσνιακ με μόνη διαφορά ότι το πρόγραμμά του περιλάμβανε φυσικοθεραπεία. Εκτός απροόπτου θα προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος (που ακολουθεί) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Η επόμενη συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου θα γίνει την Τρίτη και πάλι στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Μίκρα, στις 11:00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x