Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Με Φετφατζίδη και στην Ευρώπη

Μεταγραφή εκ των έσω για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην UEFA κι έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του. Ο βραχύσωμος μέσος, που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα που είχαν δώσει οι πρωταθλητές στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις αρχές της περιόδου. Όμως τώρα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του και στις διεθνείς τις υποχρεώσεις.

Μεταγραφή εκ των έσω για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δηλώθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στην UEFA κι έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του. Ο βραχύσωμος μέσος, που έκανε ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα που είχαν δώσει οι πρωταθλητές στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις αρχές της περιόδου. Τώρα όμως μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του και στις διεθνείς τις υποχρεώσεις.

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα της ομάδας εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τη Σταντάρ Λιέγης. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (9:00) με πτήση τσάρτερ για το Βέλγιο, στις 18:45 ο Ζίκο θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:30 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας. Η Σταντάρ θα προπονηθεί στις 11:30 και στις 17:30 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λάζλο Μπόλονι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x