Stoiximan Super League

Φραγκουλάκης: «Στόχος μας η εξάδα»!

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, του στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στο www.sportfm.gr για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» και τόνισε πως «στόχος μας είναι η εξάδα. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό κάναμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν μου αρέσει να λέω ότι αδικηθήκαμε ή άλλα τέτοια».

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά το γκολ του Ίσμαελ Μπλάνκο, λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, του στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στο www.sportfm.gr για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» και τόνισε πως «στόχος μας είναι η εξάδα. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό κάναμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν μου αρέσει να λέω ότι αδικηθήκαμε ή άλλα τέτοια. Έπρεπε να “καθαρίσουμε” το ματς».



Συνέντευξη στον Νίκο Ράλλη

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο μέσος του Εργοτέλη, τόνισε: «Κάναμε άλλο ένα καλό παιχνίδι, αλλά αφήσαμε ένα ημίχρονο, το πρώτο, ανεκμετάλλευτο. Υπήρχε και η κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη, που παίξαμε 120 λεπτά, αλλά, τελικά, καταφέραμε και πήραμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για τη διαιτησία και για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του προπονητή του, Νίκο Καραγεωργίου, είπε: «Δεν μου αρέσει να λέω ότι αδικηθήκαμε ή άλλα τέτοια. Δε θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει…»

Ποιο είναι το μυστικό, όμως, των εκπληκτικών εμφανίσεων του Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Φραγκουλάκη: «Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Αυτό κάναμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό είναι το μυστικό. Δεν παίζουμε για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, ούτε κλεινόμαστε πίσω. Βγαίνουμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Μπορούμε να διεκδικήσουμε τα πάντα και με όλους τους αντιπάλους».

Για τους στόχους της κρητικής ομάδας, τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία και να βρεθούμε στην εξάδα. Κάθε χρόνο η ομάδα κάνει σταθερά βήματα μπροστά και φέτος νομίζω πως ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα. Θέλουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις».

Το σχόλιο του για την ΑΕΚ ήταν: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Τα πράγματα, εδώ και χρόνια, δεν πάνε καλά. Ελπίζω να βρει το δρόμο της και αν ισχύει ότι λέγεται για τον κ. Κοζώνη, εύχομαι, σύντομα, να αναλάβει την ομάδα».

Για τις «μάχες» στον πάτο και την κορυφή της βαθμολογίας, τόνισε: «Πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά στην ουρά της βαθμολογίας. Εμάς, όμως, δε μας αφορά αυτό. Κάποτε ναι, τώρα όχι. Είπα και προηγουμένως ότι στόχος της ομάδας είναι να μπούμε στην εξάδα για να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο μας, τον προπονητή μας και τον κόσμο μας. Όσον αφορά την κορυφή, νομίζω ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει πολύ και οι δυο τους θα παλέψουν ως το τέλος…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x