Champions League

Γιοβάνοβιτς: «Γιατί όχι στον Ολυμπιακό;»

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί των «ερυθρολεύκων» με 2-0.

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη της Σταντάρ Λιέγης επί των «ερυθρολεύκων» με 2-0.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στη ζωή. Όλα είναι πιθανά. Γιατί όχι; Είμαι παίκτης της Σταντάρ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που συμπαθώ πολύ και αν περάσει στην επόμενη φάση θα τον υποστηρίξω», τόνισε.

Για το αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Χαίρομαι πολύ, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τη Σταντάρ, ενώ έχει ιστορική σημασία γιατί είναι η πρώτη νίκη βελγικής ομάδας στη διοργάνωση μετά από τέσσερα χρόνια. Δεν περίμενα εκπλήξεις από τον Ολυμπιακό. Τους είχαμε αντιμετωπίσει στην Αθήνα, είναι δυνατή ομάδα. Σε τόσο σημαντικά παιχνίδια οι λεπτομέρειες καθορίζουν το αποτέλεσμα και το λάθος που έγινε από τον Μέλμπεργκ μάς έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθούμε. Μετά το πρώτο γκολ που πετύχαμε προσέξαμε την άμυνά μας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο με αντεπιθέσεις».

Για τη διαμάχη που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες μετά τη δημόσια κριτική που του άσκησε ο συμπαίκτης του, Μοχάμεντ Σαρ, είπε: «Εγώ δεν ξεκίνησα καμία κόντρα. Αποδέχομαι την κριτική, κάποιες φορές είναι καλή, άλλες όχι τόσο, αλλά ποτέ δεν μιλάω για εσωτερικά προβλήματα. Απογοητεύτηκα που ο Σαρ μίλησε πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς. Παραμένω ψύχραιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x