Επικαιρότητα

Όχι, ευχαριστώ!

Απρόθυμη να κάνει το εμβόλιο για τη νέα γρίπη εμφανίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γιατρών και των νοσηλευτών. Σύμφωνα, ωστόσο, με το χειρότερο σενάριο των ειδικών επιστημόνων, το 20% του πληθυσμού της χώρας θα προσβληθεί από τον ιό.

Απρόθυμη να κάνει το εμβόλιο για τη νέα γρίπη εμφανίζεται η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γιατρών και των νοσηλευτών. Σύμφωνα, ωστόσο, με το χειρότερο σενάριο των ειδικών επιστημόνων, το 20% του πληθυσμού της χώρας θα προσβληθεί από τον ιό.

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε ξανά η δυνατή νεροποντή που έπεσε το περασμένο 24ωρο σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Ναύπακτο, Αμαλιάδα, Πύργο και Ολυμπία, ενώ στο Μέτσοβο έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες απ’ το Σάββατο (07/11) και από τα δυτικά.

Νέα σαρανταοχτάωρη απεργία από σήμερα (05/11) και αποχή από την υπερωριακή εργασία το Σαββατοκύριακο (07 & 08/11), αποφάσισαν οι λιμενεργάτες του Πειραιά. Αλλαγή ηγεσίας εν όψει στην διοίκηση του ΟΛΠ με την τοποθέτηση του Γιώργου Ανωμερίτη.

Στους δρόμους κατεβαίνουν και πάλι οι συμβασιούχοι των «Σταζ». Στις 11:00 το πρωί (05/11) έχουν προγραμματίσει πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις θα μπορούν να καταβάλουν το ποσό της έκτακτης εισφοράς, οι 300 μεγάλες επιχειρήσεις. Κύμα ανατιμήσεων σε καύσιμα, τσιγάρα και ποτά με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Τους νέους αρχηγούς στην Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναμένεται να ορίσει σήμερα (05/11), το ΚΥΣΕΑ. Για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επικρατέστερος φέρεται ο Λευτέρης Οικονόμου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας την περίοδο της εξάρθρωσης της «17Ν», ενώ για το Πυροσβεστικό Σώμα προαλείφεται ο νυν υπαρχηγός Στέλιος Στεφανίδης.

Τουλάχιστον τέσσερις ισλαμιστές αντάρτες, σκοτώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα (05/11) στο βορειοδυτικό Πακιστάν, από αμερικανική πυραυλική επίθεση.

Σχέδιο περικοπής 10.000 θέσεων εργασίας στην Opel αποκάλυψε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της General Motors, Τζον Σμιθ, μόλις 24 ώρες μετά την απόφαση παραμονής της γερμανικής εταιρίας στον αμερικανικό όμιλο.

Ελληνίδα, υπάλληλος Ταχυδρομείου στην Αυστραλία, βρήκε δέμα με 100 χιλιάδες δολάρια που ανήκαν σε ασφαλιστική εταιρία, και το παρέδωσε στην αστυνομία χωρίς καν να τα μετρήσει…

ΚΑΙΡΟΣ: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα και στην Αττική. Στους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αθήνα.
Επιμέλεια : Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x