Gossip

Γυναίκες από άλλο πλανήτη!

Σε αντίθεση με τα κορίτσια που ήταν λιγότερο διαχυτικά στα γραπτά τους (και που ως γνωστόν μένουν), τα αγόρια του ομίλου μας ψήφισαν μετά από πολύ σκέψη και αρκετό κους κους τις πιο σέξι αθλήτριες κατά τη γνώμη τους. Φρόντισαν να αποτυπώσουν στο πληκτρολόγιο πανέμορφες ομολογουμένως αθλήτριες και αιτιολόγησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το γιατί.

Σε αντίθεση με τα κορίτσια που ήταν λιγότερο διαχυτικά στα γραπτά τους (και που ως γνωστόν μένουν), τα αγόρια του ομίλου μας ψήφισαν μετά από πολύ σκέψη και αρκετό κους κους τις πιο σέξι αθλήτριες κατά τη γνώμη τους. Φρόντισαν να αποτυπώσουν στο πληκτρολόγιο πανέμορφες ομολογουμένως αθλήτριες και αιτιολόγησαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το γιατί.

Βλέπετε για τους άντρες όλα είναι εύκολα και φυσιολογικά!! Παραβλέπω ότι όλοι έτρεχαν τελευταία στιγμή για να μου παραδώσουν τα κείμενα τους και ότι μου έβγαλαν το λάδι, αλλά χαλάλι τους γιατί έκαναν κορυφαίες επιλογές και σε σχέση με εμάς βάδισαν σε σταθερές αξίες και δεν τόλμησαν να ανατρέψουν τα καθιερωμένα…Καθόλου παράξενο γιατί αυτοί σε αντίθεση με μας έχουν πιάσει το νόημα!!! Για την επόμενη εβδομάδα ο καλός μου φίλος Στέφανος Χάρης μου υποσχέθηκε (αλλά μην παίρνετε και όρκο) ότι θα ψηφίσει για λογαριασμό του «Αβάπτιστου» τους πιο σέξι άντρες και γυναίκες του ομίλου μας. Ας είναι…

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο mail μου tasiab@sport-fm.gr

Θανάσης Ράλλης (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, υπεύθυνος, ο Θεός να τον κάνει, site www.sport-fm.gr)

Πάμε μωρή Σούζαν!

Ας πούμε ότι είσαι ένας περίεργος που όπου βλέπει κόσμο μπαίνει. Έτσι έκανες και το 1997 όταν έγινε στην Αθήνα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Στίβου. Ένα ωραίο απόγευμα στο ΟΑΚΑ λοιπόν περιμένεις τον τελικό του μήκους των γυναικών, (το πήρε τελικά το ασημένιο μετάλλιο η Νίκη Ξάνθου-καταραμένη Λουντμίλα Γκάλγκινα που δεν άφησες το κορίτσι μας να πάρει το χρυσό). Εκεί εμφανίζεται μια ξανθιά γερμανιδούλα που μπορεί να μην φτάνει τόσο μακριά όσο οι υπόλοιπες, αλλά είναι ικανή με την εμφάνιση της να σου αλλάξει την κοσμοθεωρία που με τόσο κόπο έφτιαξες.



Αυτή είναι η Σούζαν Τίτκε, που μπορεί πλέον να έφτασε τα 40 αλλά θα κρατάμε για πάντα μαζί μας εκείνες τις εικόνες της προηγούμενης δεκαετίας (και στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να μην μπορεί να μπει άλλος, τη φωτογράφιση του Playboy).

**

Διονύσης Καππάτος (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, συντάκτης site www.sport-fm.gr)

Η Leryn Franco και η έλα να με μάθεις softball, Jennie Finch!

Όταν έχεις την τύχη να συναντήσεις -για λόγους δουλειάς- την Jennie Finch, την πιο sexy αθλήτρια το 2004 σύμφωνα με το ESPN και το FHM, τότε, δικαιολογημένα επηρεάζεσαι. Ψηλή, εντυπωσιακή, συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία της Αμερικανίδας bimbo. Επειδή, όμως, το μαύρο και το καστανό χρώμα στο μαλλί, μας συγκλονίζει περισσότερο από το ξανθό, η Leryn Franco αξίζει τα σκήπτρα.

Γεννηθείσα το 1982, με καταγωγή από την Παραγουάη ασχολείται με τον ακοντισμό, όπως κι εμείς παρακολουθούμε φανατικά από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στην οθόνη της τηλεόρασής μας. Όταν δεν .τρέχει με ένα ακόντιο στα χέρια, τότε δουλεύει ως μοντέλο, φωτογραφίζεται και δικαιολογεί τον τίτλο της ''miss bikini universe''. Εκεί τα καταφέρνει πιο καλά.



Τα λόγια περιττεύουν. Ομορφιά που δεν έχει ανάγκη κανένα make-up και άλλου τέτοιου είδους .παρέμβαση. Απλώς ξυπνάει και βάζει τα αθλητικά της. Μη μου πείτε; Υπάρχει κάτι περισσότερο sexy από την εικόνα μιας γυναίκας που ξυπνάει τόσο όμορφη!

Νίκος Ράλλης (συντάκτης site www.sport-fm.gr)

Το «άλογο» από την Παραγουάη (όχι αυτό του Χοσέ Αρμάντο, το άλλο)

Θα είμαι ειλικρινής… Μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν με ενδιέφερε και πολύ ο στίβος. Πάντα θεωρούσα ότι τα αγωνίσματα του «κλασσικού αθλητισμού», έναντι άλλων σπορ, στερούνται τακτικής, σχεδίου και πλάνου. Πρόσφατα, επιβεβαίωσα τον εαυτό μου ότι, ναι μεν ισχύει το «τρέχω, τρέχω, τρέχω κερδίζω, πηδάω, πετάω», αλλά ανακάλυψα (και παραδέχτηκα) ότι είναι το μοναδικό είδος αθλητισμού, ίσως, όπου ο… «ανόθευτος» - έτσι όπως κατάντησε ο αθλητισμός - άνθρωπος φτάνει στα όριά του, τα ξεπερνάει και αναδεικνύει το μεγαλείο της εξέλιξης του είδους μας. Τέλος μ’ αυτά τα ξενέρωτα…



Ο άλλος λόγος που άρχισα να παρακολουθώ στίβο είναι κάτι κορίτσια σαν την Λέριν Φράνκο. Σε πλήρη διάψευση της αντίληψης που είχα για της αθλήτριες του στίβου και δη του ακοντισμού (παρέλαση των γυναικών «τούμπανο» με την αρνητική του έννοια…), η Παραγουανή ακοντίστρια, στα 26 της, δεν έχει να επιδείξει κάτι το αξιόλογο στον αθλητισμό. Άλλωστε, με 55.38 δεν πας πουθενά… Στους Ολυμπιακούς του 2004 είχε καταταχθεί 42η και το 2008 51η! Ε, και; Η Λατίνα καλλονή, το «άλογοοοοο», όπως αναφώνησε – με φωνή άυπνου νταλικέρη - ένας φίλος μου όταν του την έδειξα (και συμφώνησα απόλυτα μαζί του) αναδείχθηκε 2η στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Παραγουάη το 2006 και είναι η απόδειξη ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, η θηλυκότητα παραμένει. Ποια θηλυκότητα δηλαδή… Η γυναίκα είναι «κόλαση»!

**

Αντώνης Κατσίκης (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, συντάκτης site www.sport-fm.gr)

Το βραβείο στα δύο

H αλήθεια είναι πως υπήρξε δίλλημα ως προς το ποια να επιλέξω. Τελικά, όμως, λόγω πρότερου έντιμου βίου, πήρα την άδεια-από τη σημαία-και μοίρασα την ψήφο μου σε δύο κοπέλες. Οι οποίες και οι δύο ασχολούνται με το μπάσκετ. Πρόκειται για τις Μιλίτσα Ντάμποβιτς και Έριν (Περπέργλου από το φετινό καλοκαίρι και επίσημα) Μπούσερ. Το εντυπωσιακό με τις δύο κοπέλες, είναι πως εκτός από πολύ όμορφες, είναι και από τις καλύτερες παίκτριες του αθλήματος στον κόσμο

Η Μιλίτσα Ντάμποβιτς είναι 27 ετών και μέχρι πέρσι είχαμε τη δυνατότητα να τη βλέπουμε μόνο σε ανδρικά περιοδικά, για τα οποία και φωτογραφιζόταν. Από φέτος, όμως, η γυναικεία ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έκανε το μεγάλο «μπαμ» και απέσπασε την υπογραφή της. Μόλις δείτε τις φωτογραφίες, θα καταλάβετε γιατί το γήπεδο του Φαλήρου είναι κάθε Κυριακή γεμάτο.



Η Έριν (Περπέρογλου από το φετινό καλοκαίρι και επίσημα ) Μπούσερ είναι 30 ετών με ύψος 1.91. Σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες και πριν από λίγους μήνες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στον σύζυγο της και μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Στράτο Περπέρογλου. Η ομορφιά της θα λείψει από τα γήπεδα.



**

Κώστας Τσούγκος (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, συντάκτης site www.sport-fm.gr)

…Τζένυ… πιάνεις λίγο το μπαλάκι;

Το χάσμα μεταξύ ανδρών και γυναικών (τιτανο)τεράστιο. Τρανή απόδειξη όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στον δεύτερο όροφο του Nova ΣΠΟΡ FM! «Γυναίκες επιστράτευση», είπε η Τασία. «Θέλω ένα κείμενο 150 λέξεων για το ‘αβάπτιστο’, για τον πιο sexy αθλητή, και το ίδιο θα ζητήσω την επόμενη εβδομάδα από τους άνδρες, για την πιο sexy αθλήτρια». Μα τον «Άγιο» Ρόκο Σιφρέντι τον προστάτη του γυναικείου φύλου, τι το ‘θελε; Οι γυναίκες του σταθμού, (τουλάχιστον, όσες ήρθα σε επαφή κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας) έπαθαν «κοκομπλόκο», σάστισαν…



Πνίγηκαν σε μια κουταλιά νερό… «Ρε ‘σεις δεν είναι εύκολο», έλεγαν η μία στην άλλη με ένα ύφος έντονου προβληματισμού και γεμάτο παράπονο. Πέρασε από το «μικροσκόπιο» τους όλη η Super League και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, σύσσωμος ο κλασικός αθλητισμός, το ΝΒΑ, ο υγρός στίβος και ούτω καθεξής. Ο… ένας τους ξίνιζε και ο άλλος τους βρομούσε. Και αν αναλογιστεί κανείς πως, τελικά, στη λίστα με τις επιλογές τους εντασσόταν ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο Κριστιάν Καρεμπέ και… ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τότε τα σχόλια περιττεύουν. Ας επιστέψουμε όμως στο θέμα μας.

Η αλήθεια είναι ότι αν ερχόταν κάποιος και μου ‘βαζε το μαχαίρι στο λαιμό, θα επέλεγα την ΓΥΝΑΙΚΑ –από άλλο πλανήτη- Γέλενα Ινσιμπάγεβα. Αλλά, καθώς ανακάλυψα ότι η Ρωσίδα ήταν ήδη reserved, σαν καλό παλικάρι που είμαι επέλεξα το… άλλο μονοπάτι. Πέντε λεπτά «googling» ήταν αρκετά για να καταλήξω.

Το όνομα αυτής, Τζένυ Φινς, και το άθλημα της, softball(σε ελεύθερη μετάφραση «μαλακό-μπαλα»). Αν και συνήθως προτιμώ «μελαχρινό», αυτό το «ξανθό» έχει… κάτι. Μην είναι ο τρόπος που πιάνει και πετάει το μπαλάκι; Μην είναι το «ντεκαυλέ» σορτσάκι της, μην είναι η «βαριά» φανέλα, που στο στήθος αναγράφει το «USA», δίνοντας αφορμή να ανατρέξει ο νους στο μάθημα ιστορίας της τρίτης Λυκείου για τον ισπανικό εμφύλιο; Δεν ξέρω… Πάντως, επειδή ενδιαφέρομαι σοβαρά, αν γνωρίζει κάποιος που παραδίδουν μαθήματα «μαλακό-μπαλας» στην Αθήνα, ας επικοινωνήσει μαζί μου (batraxonisi@hotmail.com).

**

Χρήστος Ρομπόλης (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, συντάκτης site www.sport-fm.gr)

Μαρία Σαράποβα-Θέλω να μου μάθεις τένις

Ομολογώ πως η επιλογή ήταν δύσκολη. Δυστυχώς η γκάμα επιλογών ήταν περιορισμένη. Τι να επιλέξω δηλαδή; Κάποια με μεγαλύτερα μπράτσα από πορτιέρη σκυλάδικου, με γάμπες πιο γυμνασμένες κι από του Αποστολάκη ή με στήθος μικρότερο από αρκετών αντρών; Ευτυχώς υπάρχουν και πολλές εξαιρέσεις. Το όνομα της κυριότερης αυτών, Μαρία Σαράποβα. Όταν αρχίσαμε να τη μαθαίνουμε, με την κατάκτηση του Wimbledon το 2004, η Άννα Κουρνίκοβα έγινε γρήγορα… ανάμνηση. Ύψος 1,88μ., κορμί «λαμπάδα» (θηλυκό και όχι υπέρμετρα αθλητικό), ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Όταν αγωνίζεται, τα μάτια των ανδρών θεατών δεν πηγαίνουν πέρα-δώθε παρακολουθώντας το μπαλάκι, αλλά μένουν καρφωμένα πάνω της, ενώ οι συνειρμοί στο άκουσμα των βογκητών της (ρεκόρ της είναι τα 101 ντεσιμπέλ) σε κάθε χτύπημα που δίνει στο μπαλάκι είναι… αναπόφευκτοι.



Η παρουσία της δεν άφησε ασυγκίνητα τα κορυφαία περιοδικά του κόσμου και είναι μονίμως παρούσα στις λίστες με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Θέλετε κι άλλα; Είναι καλό κορίτσι, με έντονη φιλανθρωπική δράση, δεν έχει παρασυρθεί από τις κακές παρέες, τη δόξα και τα πλούτη (ναι, έχει και προίκα), παραμένει αφοσιωμένη στο τένις και σκοπεύει σύντομα να αποσυρθεί από τα κορτ για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Με όλα αυτά είναι να μη θέλεις να σου μάθει τένις;

**

Τάκης Παναγιωτακάκης (Δημοσιογράφος NovaΣΠΟΡ FM 94.6, συντάκτης site www.sport-fm.gr)

Τι Πιτσινίνι είναι αυτό;

Μου είπαν να διαλέξω την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο και να γράψω για αυτή. Μα αυτό δεν γίνεται. Πώς να διαλέξω; Είναι σαν να πηγαίνεις μετά από νηστεία εβδομάδων στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου και να σου λένε: «διάλεξε ένα πιάτο», μα τα θέλω όλα! Τώρα πολλοί θα νομίζετε ότι για να τα λέω αυτά πρέπει να είμαι πολύ πεινασμένος. Σας διαβεβαιώνω πως δεν είμαι (έλα ρε μεγάλε!) , αλλά αν πρόκειται για καλό «φαγητό» έχω πάντα όρεξη.



Μετά από αυτή τη μικρή εισαγωγή που έκανα για να α)καταγγείλω την αρχισυντάκτρια(ναι είναι γυναίκα) που μου ανέθεσε αυτό το βασανιστικό για εμένα κείμενο, β)εξιλεωθώ έστω και λίγο από τις τύψεις που νιώθω που θα επιλέξω μία και γ) να εξηγήσω στις υπόλοιπες που δεν επέλεξα και που σίγουρα θα παρεξηγηθούν ότι δεν φταίω εγώ, ελπίζω να μη τις πάρει από κάτω, άλλωστε αθλήτριες και ξέρουν να αντιμετωπίζουν τα κακά αποτελέσματα , περνάω στη νικήτρια του σαδομαζοχιστικοβασανιστικού διαγωνισμού που πήρε μέρος στο μυαλό μου…

Φραντέσκα Πιτσινίνι! Ακόμα και να μη την ξέρεις καταλαβαίνεις από το όνομα για τι Πιτσινίνι μιλάμε! Ιταλίδα βολεϊμπολίστρια η κυρία, βόλεϊ σάλας και όχι μπίτς βόλεϊ, όπως πονηρά μυαλά φανταστήκατε (που όπως όλοι γνωρίζουμε υπάρχει μόνο για αντρικό οφθαλμόλουτρο..). Το γεγονός ότι η Φραντσέσκα (προσπαθώ να αποφύγω το Πιτσινίνι γιατί κάτι παθαίνω) είναι σεξοβόμβα και κυλιέται στη σάλα και όχι στην άμμο, όπως θα τις άξιζε και θα μας άξιζε αποτελεί απλή σύμπτωση.

Η Φραντσέσκα πέρασε και από τα μέρη μας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (ακόμα θυμάμαι την αγωνιώδη αλλά και ταυτόχρονα ανεπιτυχή προσπάθεια να πείσω την τότε φίλη μου ότι πάντα με ενδιέφερε το βόλεϊ, όταν έσπευσα να κλείσω εισιτήρια για τους αγώνες της «σκουάντρα ατζούρα) με μεγάλη επιτυχία( μας κατέστρεψε όλους…) και έχει φωτογραφηθεί γυμνή για ημερολόγιο αντρικού περιοδικού το2004 (περιττό να πω ότι ο χρόνος στο σπίτι μου έχει κολλήσει σε αυτόν το Πιτσινινοκαταραμένο Απρίλιο του 2004. Ο Μάιος και οι υπόλοιποι μήνες του ημερολογίου που έχω στο ψυγείο μου μπορούν να περιμένουν-που θα πάει κάποια στιγμή θα τον βαρεθώ τον Πιτσινό της!)

**

Σταύρος Καλογεράκης (συντάκτης site www.sport-fm.gr)

(Ο ορισμός της γλυκιάς κοπέλας!

Οι φίλοι μου γνωρίζουν την αδυναμία που έχω στις μελαχρινές γυναίκες. Μάλιστα, κάποτε δεν ήθελα να ακούσω για ξανθιά κοπέλα, όχι για αυτά που ακούγονται για το μυαλό τους αλλά γιατί δεν μου έκαναν και τόσο «κλικ». Η Άννα Ιβάνοβιτς ανήκει στην πρώτη κατηγορία γυναικών και είναι μία από τις ανερχόμενες τενίστριες.



Εκτός του αθλητικού μέρους, η 22χρονη αθλήτρια είναι πολύ γλυκιά και έχει αυτό το «κάτι» που μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» μαζί της. Σε γενικές γραμμές δεν ασχολούμαι με το τένις, όμως η σερβικής καταγωγής τενίστρια είναι ένας καλός λόγος για να ασχοληθεί κανείς με το εν λόγω άθλημα, αφού η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση!

Ο Θεός της έδωσε ένα ωραίο χαμόγελο και το βλέμμα της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σέξι. Για το σώμα της, ούτε λόγος… Το γεγονός ότι είναι αθλήτρια προϋποθέτει – θεωρώ – ότι θα έχει καλλίγραμμο σώμα. Δυστυχώς, η Άννα διατηρεί δεσμό αυτή την περίοδο με τον παίκτη του γκολφ, Άνταμ Σκοτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x