Γενικά

Επίσημα Κεμζούρα

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, όμως την Πέμπτη ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Λιθουανίας για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της βαλτικής χώρας.

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, όμως την Πέμπτη ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Κεστούτις Κεμζούρα είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Λιθουανίας για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της βαλτικής χώρας. Στο επίσημο site της ομοσπονδίας αναφέρεται, επίσης, πως κατατέθηκε επίσημο αίτημα στη FIBA, ώστε να συμπεριληφθεί η Λιθουανία στις χώρες που θα λάβουν τις wild cards για τη συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ του 2010, που θα διοργανώσει η Τουρκία τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ο Λετονός τεχνικός, που καθόταν στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, επελέγη παμψηφεί από το κεντρικό συμβούλιο της λιθουανικής ομοσπονδίας, ώστε να οδηγήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2003 στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2011, που θα διεξαχθεί στην πρώην σοβιετική χώρα. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντικαταστήσει τον Ραϊμόνας Μπουτάουτας, που παραιτήθηκε μετά τη λήξη του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x