Ελλάδα

Α1: Καφέ με συνοδευτικό… coca-cola επιλέγει ο Ντρόμπνιακ

«Ποδαρικό» στην ενότητα των blogs, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε την Πέμπτη ο σέντερ της ομάδας, Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ. Ο 34χρονος Μαυροβούνιος είναι ο πρώτος παίκτης που γράφει τις εντυπώσεις του και τις εμπειρίες του, προκειμένου να τις μοιραστεί με το κοινό, ενώ, κάθε εβδομάδα, ένας εκ των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παίρνει τη "σκυτάλη".

«Ποδαρικό» στην ενότητα των blogs, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε την Πέμπτη ο σέντερ της ομάδας, Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ. Ο 34χρονος Μαυροβούνιος είναι ο πρώτος παίκτης που γράφει τις εντυπώσεις του και τις εμπειρίες του, προκειμένου να τις μοιραστεί με το κοινό, ενώ, κάθε εβδομάδα, ένας εκ των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» θα παίρνει τη "σκυτάλη".

Ιδού τα όσα αποκάλυψε ο Ντρόμπνιακ: «Είναι για μένα πολύ ευχάριστη συγκυρία που βρέθηκα εδώ, στη Θεσσαλονίκη, την οποία έχω επισκεφτεί πολλές φορές. Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη. Μου αρέσει που υπάρχει η ίδια νοοτροπία και η κουλτούρα με την πατρίδα μου. Μου αρέσει που υπάρχει ζωή στην πόλη. Η Θεσσαλονίκη έχει πολλά καφέ, μπαράκια, εστιατόρια, έχει τον κόσμο που είναι συνέχεια έξω κι αυτό μου αρέσει. Ο κόσμος είναι ευχάριστος, γελάει και έχω την αίσθηση ότι συμπαθεί όλους εμάς που είμαστε από τη Σερβία και το Μαυροβούνιο κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Τα πάντα είναι τέλεια για μένα, όσον αφορά την πόλη της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό, ούτε για να το σχολιάσω, ούτε κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσω, αλλά υπάρχει, σίγουρα, κάτι αστείο. Στην πατρίδα μου το, στο Μαυροβούνιο, δεν υπάρχει περίπτωση να πας για καφέ και να μην παραγγείλεις μαζί και Coca cola. Καφέ και Coca cola. Επειδή πίνω αρκετές φορές καφέ με τον Γιώργο (Τσιάρα) και τον Πάνο (Καυκή), την πρώτη φορά που με έβλεπαν να πίνω καφέ και Coca Cola, είχαν ένα ύφος του στυλ «τι κάνεις αυτός ο βλάκας». Αυτό το ύφος το έκοψαν, πλέον, αλλά συνεχίζουν να το έχουν όλοι οι σερβιτόροι, όπου παραγγέλνω. Για μένα, τα πάντα είναι τέλεια και στην ομάδα. Οι φίλαθλοι, ο κόσμος που δουλεύει για την ομάδα, όλοι είναι κοντά μας κι αυτό που εύχομαι είναι να μείνουν τα πράγματα στο ίδιο επίπεδο και να μην αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τα προβλήματα που ξέρω ότι αντιμετώπισε στο παρελθόν. Κι εμείς, βεβαίως, να τους φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτή είναι η δουλειά μας... Αυτά είχα να πω για σήμερα και για πρώτη φορά σε αυτό το Blog. Θα τα πούμα ξανά σύντομα, αλλά πριν το επόμενο post, σας περιμένω, σας περιμένουμε όλοι μας στο γήπεδο, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Εν τω μεταξύ, την ίδια μέρα, η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με το ξενοδοχείο "Dion Palace" για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο "Dion Palace" του ομίλου Rea Hotels, που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, ως επίσημος υποστηρικτής.

Χτισμένο στους πρόποδες του θρυλικού βουνού, τον Όλυμπο και ακριβώς δίπλα στην παραλία, το "Dion Palace" προσφέρει έναν συνδυασμό υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, την άριστη στέγαση και μια μεγάλη φιλοξενία. Χτισμένο σε μια έκταση με θαυμάσιους κήπους σε 46.000 τ.μ., ένας παραθαλάσσιος "παράδεισος" σε μια ήσυχη περιοχή, το ξενοδοχείο Dion Palace deluxe, 12μηνης λειτουργίας, προσφέρει μια πλειάδα επιλογών διαμονής με τα 196 σύγχρονα και άνετα δωμάτια, σουίτες, superior και superior family δωμάτια, πρόσφατα ανακαινισμένα με όλες τις ανέσεις και ξεχωριστό στυλ.
Το ξενοδοχείο Dion Palace του ομίλου Rea Hotels, βρίσκεται στη Γρίτσα Λιτοχώρου".

Με δεύτερη ανακοίνωση την ίδια μέρα, οι "ασπρόμαυροι" ενημερώνουν για τη συμφωνία τους με την εταιρία "Κιούσης Transys", που θα ανήκει στους χορηγούς του "Δικεφάλου" για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία «KIOUSSIS TRANSYS AE», που συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, ως επίσημος υποστηρικτής.

H "KIOUSSIS TRANSYS" είναι μια εταιρεία με ξεχωριστή πορεία στον κλάδο των μεταφορών. Είναι η μοναδική, μέχρι σήμερα, εταιρεία του κλάδου που διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2000. Η KIOUSSIS TRANSYS διαθέτει εντυπωσιακό πελατολόγιο, το οποίο την επιλέγει σταθερά για: μεταφορές φορτίων, διανομές, περισυλλογές, ταχυμεταφορές δεμάτων, αντικαταβολές & μεταφορές ρούχων.
Εδρεύει σήμερα στη Λάρισα και διαθέτει μία υπερσύγχρονη αποθήκη, έκτασης 2.000 m2 με όλα τα απαραίτητα συστήματα (βιομηχανικά δάπεδα, ράμπες και φυσούνες) τελευταίας τεχνολογίας, για τη γρήγορη και ασφαλή αποθήκευση των εμπορευμάτων.
Σήμερα, λοιπόν, η εταιρεία έχει κατορθώσει να καλύπτει πληθυσμιακά, με απόλυτη επιτυχία και με αποτελεσματικότητα, το 80% της Eλλάδας. Γεωγραφικά, η κάλυψη αυτή ξεπερνά το 60%, ενώ δε σταματά να διευρύνεται.
Η KIOUSSIS TRANSYS διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις (ιδιόκτητες και των συνεργαζόμενων αντιπροσώπων της), συνολικής επιφάνειας 35.000 m2, ενώ διαχειρίζεται στόλο 110 φορτηγών (30 ιδιόκτητων και 80 συνεργαζόμενων) ποικίλων διαστάσεων, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του ευρύτατου πελατολογίου της".

Επιμέλεια: Φλώρα Μιχαλοπούλου, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x