Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Βιεϊρίνια, έξω ο Ίβιτς

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (Σάββατο, 19:00) συμπεριλήφθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στη μύτη, αφού κρίθηκε επικίνδυνο να αγωνιστεί έστω και με προστατευτική μάσκα. Τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανθρακικό (Σάββατο, 19:00) συμπεριλήφθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα μείνει ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στη μύτη, αφού κρίθηκε επικίνδυνο να αγωνιστεί έστω και με προστατευτική μάσκα. Στην Κομοτηνή δεν θα μεταβούν επίσης οι τραυματίες Κονσεϊσάο, Χαλκιάς, Μπισέρα και Φιλομένο, όπως και ο Κοντρέρας που έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Χιλής.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Φερνάντο Σάντος είναι οι: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακάρι, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης.

Πιθανότερη σύνθεση του ΠΑΟΚ είναι η ακόλουθη: Κρέσιτς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Λίνο, Σορλέν, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλης και Μουσλίμοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x