Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Αισιόδοξοι για τη νίκη»

Αισιόδοξος για την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε επίσης για τις απουσίες που θα έχει στο συγκεκριμένο ματς, για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση αλλά και για τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Σέρχιο Λεάλ Γκονζάλες.

Αισιόδοξος για την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου. Ο προπονητής των Κρητικών μίλησε επίσης για τις απουσίες που θα έχει στο συγκεκριμένο ματς, για το πού θα κριθεί η αναμέτρηση αλλά και για τον παίκτη-αποκάλυψη της φετινής σεζόν, Σέρχιο Λεάλ Γκονζάλες.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός για:

-το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι κόντρα σε μια ομάδα που τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό και έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις όπου βρισκόταν. Σαν ποδοσφαιρική αξία αυτή η ομάδα δεν ήταν για τους βαθμούς και τη θέση που είχε στη βαθμολογία. Την έχω σαν ομάδα με ανώτερους στόχους. Ο σκοπός και στόχος μας για τον αγώνα της Κυριακής δεν διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φύγουμε από την Αθήνα με τους βαθμούς της νίκης. Το περιβάλλον και ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό θα ευνοήσει και τις δύο ομάδες και θα τις βοηθήσει να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να γίνει καλό παιχνίδι, ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Ελπίζω να είμαστε εμείς καλύτεροι και να φύγουμε νικητές
».

-το πού θα κριθεί η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες

«Και οι δύο ομάδες θα θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που έχουν σαν ομάδες. Δεν βλέπω να κυριαρχεί το αντιποδόσφαιρο ή η δύναμη. Παρακολούθησα τον Ατρόμητο και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Όποιος είναι καλύτερος και αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιασθούν, θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού».

-τις πολλές απουσίες που θα έχει ο Εργοτέλης

«Τα προβλήματά μας είναι γνωστά και θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, όπως και άλλα με κάρτες, κάτι το οποίο ακόμα δεν αντιμετωπίζουμε. Είναι μεγάλες και σημαντικές απώλειες για εμάς, αλλά σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν απώλειες και θα πρέπει αυτοί που θα κληθούν να αγωνισθούν να βγάλουν το έργο τους εις πέρας. Κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι σε υψηλότερο επίπεδο από κάποιους άλλους, αλλά μια ομάδα πρέπει να βρίσκει το δρόμο της ακόμα και με τις απουσίες που έχει.

Ο Τσεσνάουσκις θα μπορούσε αν τον πιέζαμε λίγο παραπάνω να ήταν έτοιμος και τώρα, αλλά δεν το θέλαμε αυτό γιατί θα ήταν μεγάλο ρίσκο. Ο Χίμπλιγκερ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η θέλησή του να παίξει είναι τέτοια που μπορεί να τον φέρει πίσω στους αγωνιστικούς χώρους σε μικρότερο χρονικό διάστημα, σε ένα μήνα από τώρα θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Σε ότι αφορά τον Μπούντιμιρ, κάνει χαλαρό τρέξιμο και η διακοπή θα τον βοηθήσει και δεν αποκλείεται κόντρα στη Λάρισα να είναι έτοιμος. Ο Βίσιο όμως υποβλήθηκε τώρα στην επέμβαση και θα πρέπει να περάσουν τέσσερις μήνες τουλάχιστον
».

-το ματς της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ

«Κόντρα στην ΑΕΚ δεν μπορώ να πω ότι είχαμε και πολύ καλή απόδοση. Δεν ήταν αυτή που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Βέβαια παίζαμε με μια καλή ομάδα, η ο οποία όπως είδαμε και με την Μπάτε Μπορίσοφ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και προσπάθησε για το γκολ, όπως έκανε και με εμάς. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωθούμε στον αμυντικό μας τομέα. Πρέπει να δουλέψουμε και δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε αυτό το κομμάτι. Με την ΑΕΚ θέλαμε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε».

-το αν χωράνε στην ίδια ενδεκάδα οι Λεάλ και Βερπακόφσκις

«Δεν είναι τολμηρό να παίζουν μαζί οι δύο αυτοί παίκτες, ακόμα και με τον Μπούντιμιρ. Όταν είναι έτοιμοι όμως από πλευρά φυσικής κατάστασης και είναι υγιείς. Είναι καλό το ότι αρχίζουν και οι δύο αυτοί παίκτες να πλησιάζουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας».

-τον παίκτη που έχει ξεχωρίσει στον φετινό Εργοτέλη, Σέρχιο Λεάλ Γκονζάλες

«Τον Λεάλ τον είχαμε προσέξει από τον περασμένο Μάιο όταν βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και συνάντησα τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν. Τότε όμως δεν είχαμε θέση ξένου ανοικτή και για αυτό η περίπτωσή του μετατέθηκε για αργότερα, μετά την αποχώρηση του Μαουρίσιο. Ακόμα δεν είναι ο παίκτης που έχω στο μυαλό μου. Εμφανίζεται σε κάποια σημεία του αγώνα με κάποιες εξάρσεις, αλλά είναι λίγο ακόμα πίσω σε ότι αφορά το ομαδικό του παιχνίδι.

Δεν τον είχαμε δει από κοντά να αγωνίζεται, καθώς το πρωτάθλημα στην Ουρουγουάη είχε τελειώσει, αλλά από αυτά που είδα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου από τα dvd, καταλάβαμε πόσο καλός παίκτης είναι. Είναι η δεύτερη φορά που μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση κάποιος παίκτης από τα χιλιάδες dvd που μας δίνουν. Η προηγούμενη ήταν με τον Ογκνίνοβιτς, έναν παίκτη που ήταν μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ποιος δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του. Στον Εργοτέλη όμως έδειχνε ότι έκανε το… αγροτικό του και είχε τελειώσει ποδοσφαιρικά
».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x