Stoiximan Super League

LIVE: ΟΣΦΠ-Ηρακλής 1-1

Σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή στο ''Γ.Καραϊσκάκης'' για την δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 1-1 το σκορ με γκολ του Μαρέσκα στο 40' και του Βέλλιου στο 92'. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

90'+3'Λήξη του αγώνα.

90'+2'ΓΚΟΛ 1-1 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ! Ο Επστάιν το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βέλλιο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με ωραίο πλασέ νίκησε τον Νικοπολίδη και έφερε στα ίσια το ματς.

90'Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87'Νέα ευκαιρία για τον ''Γηραιό''. Σουτ του Ηλιάδη θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Νικοπολίδης.

86'Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Γιαννούλη που μπήκε από δεξιά και κόπηκε τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

85'Φοβερό σουτ-φάουλ του Ντουντού στη συμβολή των δοκών.

84'Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λεντέσμα που είχε μπει νωρίτερα θα αποχωρήσει και στη θέση του περνάει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

81'Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Βέλλιος αντί του Ντίκα.

80'Πετυχαίνει γκολ ο Ολυμπιακός με κεφαλιά του Μήτρογλου, το οποίο ακυρώνεται ως οφσάιντ. Το ριπλέι όμως δείχνει ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν σε κανονική θέση.

77'Κίτρινη κάρτα θα δει ο Ντίκα.

72'Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σοϊλέδης θα μπει στη θέση του Νικλητσιώτη.

70'Καλή στιγμή για τον Ηρακλή με τους Γιαννούλη και Επστάιν να αλλάζουν την μπάλα και τον δεύτερο να κόβεται τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

68'Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Λεντέσμα θα μπει αντί του Μαρέσκα.

63'Δυνατό σουτ του Ντουντού από απόσταση, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικούς και περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοβαλέφσκι.

59'Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Κονέ θα περάσει αντί του Μιλάνο.

58'Εντυπωσιάκή επέμβαση του Κοβαλέφσκι που διατηρεί το 1-0. Ο Φετφατζίδηε έκανε προβολή σε σέντρα του Νικλητσιώτη και η μπάλα κόντραρε πάνω στον Κατσαμπή, δυσκολεύοντας τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

51'Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Ηλιάδης μπαίνει στη θέση του Ντιέ.

47'Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου να βγαίνει από πλάγια θέση στην αντεπίθεση, αλλά ο επιθετικός των ''ερυθρόλευκων'' ξέμεινε από δυνάμεις και οι Γιαννούλης, Κοβαλέφσκι τον σταμάτησαν.

46'Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1'Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45'Ένα επιπλέον λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

40'ΓΚΟΛ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ο Μαρέσκα με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής ανοίγει το σκορ! Προηγήθηκε προσπάθεια του Φετφατζίδη και σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς, στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Ιταλό, ο οποίος δεν αστόχησε

30'Δυνατό σουτ του Μαρέσκα, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

17'Επίδειξη τεχνικής από τον Μήτρογλου, ο οποίος κάνει ψιλοκρεμαστό πλασέ από δύσκολη θέση, η μπάλα περνά παράλληλα με την εστία και ο επερχόμενος Ραούλ Μπράβο δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε.

15'Μόνος στο ύψος του πέναλτι ο Νικλητσιώτης γίνεται αποδέκτης της μπάλας, αλλά αιφνιδιάζεται και δεν μπορεί να την κατεβάσει όπως θα ήθελε προκειμένου να γίνει απειλητικός.

10'Τετ-α-τετ ο Νικλητσιώτης με τον Κοβαλέφσκι, αλλά θα νικηθεί από τον γκολκίπερ του Ηρακλή.

8'Συνεχίζει να πιέζει ο Ολυμπιακός. Σέντρα του Φετφατζίδη από τα αριστερά, δεν προλαβαίνει για λίγο να κάνει την προβολή ο Μήτρογλου.

6'Απαντά ο Ολυμπιακός στις ευκαιρίες. Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά από τον Φετφατζίδη, ο Ζεβλάκοφ έπιασε την κεφαλιά, αλλά λίγο πριν την τελική γραμμή διώχνουν οι αμυντικοί του ''Γηραιού''.

4'Πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρακλή. Ο Γιάντσης βρέθηκε από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ, με τον Νικοπολίδη να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία.

1'Έναρξη της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ, Φετφατζίδης, Ντουντού, Α.Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης (72'Σοϊλέδης), Μαρέσκα (68'Λεντέσμα, 84'Γ.Παπαδόπουλος), Μήτρογλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κωφίδης): Κοβαλέφσκι, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Ντιέ (51'Ηλιάδης), Έπσταϊν, Παπαστεριανός, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Ντίκα (81'Βέλλιος), Μιλάνο (59'Κονέ), Γιάντσης.

Διαιτητές: Σταθόπουλος (Αχαΐας), Τάτσης (Ηπείρου), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x