Μπάμπης Χριστόγλου

Το πιάσαμε το υπονοούμενο

SportDay

Νομίζω πως ακόμα και οι πλέον αδαείς ή καλόπιστοι πρέπει να έπιασαν το νόημα μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να νικήσει φέτος και τους διαιτητές για να πάρει τον τίτλο, πέρα από τις δικές του ανορθογραφίες, για τις οποίες ασφαλώς ευθύνεται ο προηγούμενος προπονητής και αυτός που έκανε την προετοιμασία το καλοκαίρι, όπως και η διοίκηση.

Ο λαβωμένος από τις πολλές απώλειες Θρύλος έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε με βάση αυτούς που έπαιζαν μέσα χθες, δημιούργησε ευκαιρίες, είδε όμως την τύχη να του γυρνά την πλάτη στη φάση του Ντουντού και έναν σημαντικό παίκτη του που είχε μπει στο 68ο λεπτό να φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο περίπου 15 λεπτά αργότερα. Ο βοηθός δεν είδε σωστά τη φάση του 80' και ένα ματς που θα τελείωνε εκείνη την ώρα το άφησε να παίζεται μέχρι να φτάσει ο Ηρακλής στην ισοφάριση.

Οι νεαροί θεωρώ πως αφήνουν καλές εντυπώσεις, αλλά φυσικά έχουν πολλά ακόμα να διδαχθούν ώστε να μπορούν να παίξουν σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ακόμα και ο αποδεκατισμένος χθες Ολυμπιακός θα είχε πάρει το ματς, αν δεν υπήρχε η παρέμβαση του βοηθού.

Για να μην τα βάζουμε μόνο με τους άλλους, όμως, στην ομάδα θα πρέπει επειγόντως να ψαχτούν για ενίσχυση κι ας κάνουν ένα ευχέλαιο μέχρι να τελειώσει το 2009 και να έρθει η μεταγραφική περίοδος να τραυματιστούν όσο λιγότεροι παίκτες γίνεται. Στον Ολυμπιακό πρέπει να ψαχτούν άμεσα για λύσεις.

Εν τω μεταξύ, ο Αλεξανδρής ας έχει έτοιμη όλη την ομάδα των Νέων, γιατί όπως πάει το πράγμα βλέπω να παίζει ολόκληρη σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Ο Κετσπάγια από το να κάνει δηλώσεις ας μας εξηγήσει τον λόγο που τραυματίζονται έτσι εύκολα οι παίκτες του Ολυμπιακού και ας μας πει τι σόι προετοιμασία έκανε ο γυμναστής το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x