Κώστας Νικολακόπουλος

Εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα το πάρει ο…

Συμπληρώθηκε ακριβώς το ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα ασφαλές δείγμα. Αν και τουλάχιστον εγώ είχα ασφαλές δείγμα πολύ πριν…

Συμπληρώθηκε ακριβώς το ένα τρίτο του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα ασφαλές δείγμα. Αν και τουλάχιστον εγώ είχα ασφαλές δείγμα πολύ πριν…

Εκτίμησή μου; Αν κάποιον ενδιαφέρει. Το πρωτάθλημα φέτος είναι του Παναθηναϊκού. Για μία σειρά από λόγους..

Ο Παναθηναϊκός είναι δύο πόντους μπροστά κι έχει στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι του β΄ γύρου με τον Ολυμπιακό, που μπορεί να είναι το καθοριστικό παιχνίδι. Κι ο γηπεδούχος στο καθοριστικό παιχνίδι έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός όχι απλά δεν έχει πρόβλημα με τη διαιτησία, αλλά-συγκυριακά θέλετε;-παίρνει συνεχώς σφυρίγματα και υποδείξεις. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα-συμπτωματικά θέλετε;- με τη διαιτησία. Και ειδικά με τους επόπτες.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει προβλήματα με τους ορισμούς των αγώνων του από τη Λίγκα. Ο Ολυμπιακός έχει. Για την ακρίβεια ξεπατώνεται. Με την ανοχή της διοίκησής του.

Ο Παναθηναϊκός έχει υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, που δεν έχει σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο μετέχει ο Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Στον Ολυμπιακό ο ένας παίκτης μετά τον άλλο πηγαίνει στο ιατρείο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα προπονητή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλύτερα από τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο δε Τεν Κάτε ξέρει πολύ καλύτερα τον Παναθηναϊκό, απ΄ ότι ξέρει ο Ζίκο τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του α΄ γύρου, σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που έως τα Χριστούγεννα έχει να επισκεφτεί Γιάννινα, Χαριλάου και Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλύτερες σχέσεις με συλλόγους της Λίγκας, σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, «αίμα και άμμος» γίνονται πολύ λιγότερα παιχνίδια του.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επένδυσε δίνοντας αρκετά εκατομμύρια Ευρώ σε Σισέ, Κατσουράνη, Λέτο. Ο Ολυμπιακός επένδυσε δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα σε Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντάρμπισαϊρ, εκ των οποίων ο Άγγλος είναι μεταγραφή-φάντασμα.

Έχω γράψει κάτι λάθος;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x