Stoiximan Super League

Σκούφαλης: «Βρήκαμε το δρόμο μας»

Ο Πανιώνιος κέρδισε χθες τη Skoda στην Ξάνθη με σκορ 2-1 πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία. «Έχουμε καλή ομάδα. Βρήκαμε το δρόμο μας, τα καλύτερα έρχονται», υποσχέθηκε ο Μανώλης Σκούφαλης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αν δεν υποτιμήσουμε τον Θρασύβουλο, θα πάμε μακριά και στο Κύπελλο», πρόσθεσε ο μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων».

Ο Πανιώνιος κέρδισε χθες τη Skoda στην Ξάνθη με σκορ 2-1 πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία. «Έχουμε καλή ομάδα. Βρήκαμε το δρόμο μας, τα καλύτερα έρχονται», υποσχέθηκε ο Μανώλης Σκούφαλης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Αν δεν υποτιμήσουμε τον Θρασύβουλο, θα πάμε μακριά και στο Κύπελλο», πρόσθεσε ο μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μανώλης Σκούφαλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

- Την μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα:

«Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που κερδίσαμε στις καθυστερήσεις, πήραμε μια ψυχολογική ανάσα και βλέπαμε διαφορετικά στους αγώνες που ακολούθησαν. Βρήκαμε τον δρόμο μας, σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περυσινή. Έχει αλλάξει η φιλοσοφία, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και νομίζω ότι ο Πανιώνιος θα είναι δυνατός. Από την αρχή ήμασταν καλή ομάδα, αλλά χρειαζόμασταν χρόνο για να ‘δέσουμε’».

- τον προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα:

«Η απόφαση του κ. Τσακίρη να κρατήσει τον κ. Φερέρα ήταν σωστή. Στην Ελλάδα, μόλις υπάρξουν τρία στραβά αποτελέσματα, συνήθως φεύγει ο προπονητής. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Χρειάζεται να δοθεί πίστωση χρόνου, αφού κάθε προπονητής που πηγαίνει σε μια νέα ομάδα, έχει και προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία. Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από την μια μέρα στην άλλη. Δυστυχώς, υπάρχουν απαιτήσεις για άμεσα αποτελέσματα. Σε μας υπάρχει πίεση γιατί τα τελευταία χρόνια η ομάδα πρωταγωνιστεί, κερδίζει το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με τις ακριβοπληρωμένες μεταγραφές που έχουν γίνει, ο κόσμος δεν την βλέπει εκεί που θέλει. Πλέον, φαίνεται η δουλειά του κ. Φερέρα, κάτι που βγαίνει στο γήπεδο και γι’ αυτό έρχονται τα αποτελέσματα».

- Τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

«Δεν θέλουμε να λέμε ότι θα μπούμε στα πλέϊ οφ ή ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε βρει τον δρόμο μας, δουλεύουμε σκληρά και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αφού όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Στο Κύπελλο έχουμε μπροστά μας τον Θρασύβουλο. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, αφού και οι θεωρητικά μικρότερες ομάδες δίνουν το 100% γιατί θέλουν να διακριθούν. Σαφώς και υπάρχει μεγάλη ευκαιρία φέτος για διάκριση μετά τους αποκλεισμούς κάποιων μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ, αλλά έχουμε πει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και σοβαροί σε αυτό που κάνουμε και σιγά-σιγά θα έρθουν όλα».

- Την άποψη του για το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ:

«Εκτός από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, νομίζω ότι οι άλλες ομάδες κινούνται στα ίδια επίπεδα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είδαμε ότι ο Ηρακλής πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όποια ομάδα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, παίρνει τα αποτελέσματα και ανοίγει ο δρόμος για κάτι καλύτερο. Όλες οι ομάδες κάνουν το καλύτερο για να πετύχουν τους στόχους τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x