Γενικά

«Η UEFA ξεπέρασε τα όρια»

Οργισμένη είναι η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ στην για τις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στο «ΓΣΠ», στον αγώνα με την Πόρτο, για το Champions League, την περασμένη εβδομάδα. «Η ελληνική μας ταυτότητα και η ιστορία της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές και η UEFA έχει ξεπεράσει τα όρια», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής.

Οργισμένη είναι η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ στην καταγγελία της UEFA για τις ελληνικές σημαίες που υπήρχαν στο «ΓΣΠ», στον αγώνα με την Πόρτο, για το Champions League, την περασμένη εβδομάδα. Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου θεωρεί πως η στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι απαράδεκτη, καθότι δεν επέδειξε ανάλογη «ευαισθησία» σε άλλες περιπτώσεις, ενώ τονίζεται πως θα υπάρχουν αντιδράσεις σε ενδεχόμενη τιμωρία της έδρας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Πανίκος Χατζηλιασής, ήταν κατηγορηματικός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Έχουμε ξεπεράσει τα όρια. Μπήκαμε στο μάτι της UEFA και γίναμε το μαύρο πρόβατό της. Την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα μπήκαμε στο μάτι της UEFA, γιατί οι οργανωμένοι φίλαθλοί μας είχαν πει πως θα βάλουν μια ελληνική σημαία με την Κύπρο μας στη μέση της εξέδρας. Αυτό ενόχλησε την UEFA και μας ενημέρωσε πως πρόκειται για πολιτικό σύνθημα και πως θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Πείσαμε τα παιδιά να μην αναρτηθεί αυτή η σημαία. Την ημέρα του αγώνα, ωστόσο, στις υπόλοιπες κερκίδες οι φίλαθλοί μας σήκωσαν πάνω από 15.000 ελληνικές σημαίες», τόνισε και πρόσθεσε:

«Τι έκανε η UEFA όταν παίξαμε στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ και σήκωναν 20.000 σημαίες του ψευδοκράτους; Αυτή η ιστορία πήγε στον κάλαθο των αχρήστων. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχτεί κάποιες τέτοιες ανεξήγητες καταστάσεις. Θα αντιδράσουμε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα. Ουδείς αμφισβητεί την ελληνικότητα της ομάδας μας. ΑΠΟΕΛ σημαίνει Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας. Η ελληνική μας ταυτότητα και η ιστορία της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές και η UEFA έχει ξεπεράσει τα όρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x