Euro 2024

Γκέκας: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Στο «χέρι» της Εθνικής Ελλάδος είναι να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, σύμφωνα με τον Φάνη Γκέκα, ενόψει των αγώνων μπαράζ κόντρα στην Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου). «Ελέγχουμε το μέλλον μας. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, ωστόσο αν πιάσουμε καλή απόδοση, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα», τόνισε ο επιθετικός της Λεβερκούζεν στο επίσημο site της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA).

Στο «χέρι» της Εθνικής Ελλάδος είναι να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, σύμφωνα με τον Φάνη Γκέκα, ενόψει των αγώνων μπαράζ κόντρα στην Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου).

«Ελέγχουμε το μέλλον μας. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, ωστόσο αν πιάσουμε καλή απόδοση, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα», τόνισε ο επιθετικός της Λεβερκούζεν στο επίσημο site της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA), προσθέτοντας ακόμα ότι «θα ήταν λάθος να επιστήσουμε την προσοχή μας αποκλειστικά σε κάποιους παίκτες».

Στη διάρκεια των προκριματικών ο Γκέκας πέτυχε δέκα γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη στην ευρωπαϊκή ζώνη. «Το σύστημα της ομάδας ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού μου», αρκέστηκε να πει. Σχετικά με την κριτική που δέχεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, για τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανέφερε ότι «κάθε τεχνικός έχει τη φιλοσοφία του. Εκείνος βασίζεται κυρίως στην πειθαρχία. Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι τα όσα εφαρμόζει αποδίδουν καρπούς». Ερωτηθείς για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν είπε ότι «υπάρχουν αρκετά καλές λύσεις στην επίθεση γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτό σκοπεύω να κάνω και εγώ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x