Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Τα «πήρε» ο Σάντος

Έναν άλλο Φερνάντο Σάντος είδαν στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι παίκτες της ομάδας. «Μην την ταλαιπωρείτε την μπάλα, μην ταλαιπωρείτε τους εαυτούς σας», φώναξε ο Πορτογάλος στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν εφάρμοζαν όσα τους έλεγε. Σήμερα θα γίνει γνωστή η ημέρα που θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Βρύζας. «», δήλωσε ο κ. Σάντος στη «SportDay».

Έναν άλλο Φερνάντο Σάντος είδαν στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι παίκτες της ομάδας. Παρότι στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» βρέθηκαν μόλις δώδεκα ποδοσφαιριστές (απουσίασαν -για διάφορους λόγους- δεκατρείς), ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να περάσει τη φιλοσοφία του.

Μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις ήθελε να τους επιβάλει πιο γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, πάσες με τη μία, αλλά και πάσες ακριβείας στα 10-15 μέτρα. Αυτό γινόταν σε συνεργασίες δύο με δύο ή τέσσερις με τέσσερις. Αυτό θέλησε ο κ. Σάντος να εφαρμοστεί και στο διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο, αλλά διαπίστωσε ότι ελάχιστα γίνονταν πράξη.

«Σας είπα, παίξτε πιο γρήγορα, παίξτε με τη μία. Μην την ταλαιπωρείτε την μπάλα, μην ταλαιπωρείστε και εσείς χωρίς λόγο. Οποιος δεν μπορεί να κάνει αυτά που ζητώ, ας μου το πει για να μη συνεχίσει», είπε σε έντονο ύφος ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν ανέχεται σημάδια απειθαρχίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Άλλωστε, οι Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης και Σορλέν συγκαταλέγονται στους βασικούς και ο προπονητής του ΠΑΟΚ κατέβαλε προσπάθεια να ξεκινήσει κάποιες διορθώσεις με τους υπάρχοντες.

Το χθεσινό πρόγραμμα δεν ακολούθησαν, λόγω της βροχής στη Σουρωτή, ο Βιεϊρίνια, ο Λίνο και ο Κρέσιτς, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός ομάδας παρέμειναν ο Κονσεϊσάο και ο Φιλόμενο, με τον Αργεντινό να κάνει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των μυών.
Συγκεκριμένα, από την προπόνηση του ΠΑΟΚ απουσίασαν –για διάφορους λόγους- οι Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Κουτζαβασίλης, Παπάζογλου, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Σαβίνι (έχει εξασφαλίσει άδεια) Λίνο, Βιεϊρίνια, Κρέσιτς, Κονσεϊσάο, Φιλόμενο και Μπιζέρα.

* Σήμερα το πρωί ο Ζήσης Βρύζας θα αποφασίσει για την ημέρα που θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ότι έφθασε η ώρα να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας για να περάσει τα δικά του μηνύματα και αυτό ίσως να γίνει το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x