Euro 2024

‘Έξω ο «Τόρο», μέσα ο «Κάρα»

Μόνο με ένα… ιατρικό θαύμα θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης στον πρώτο αγώνα μπαράζ της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουκρανία το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ, αλλά και στη ρεβάνς του Ντόνετσκ. Κανονικά προπονήθηκε ο Καραγκούνης, από την Πέμπτη έτοιμος και ο Χαλκιάς. Ποιες δοκιμές έκανε ο Ότο Ρεχάγκελ. Ικανοποιητικοί οι ρυθμοί πώλησης των εισιτηρίων.

Μόνο με ένα… ιατρικό θαύμα θα αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης στον πρώτο αγώνα μπαράζ της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουκρανία το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ (20:00). Ο πολυσύνθετος άσος του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν ήταν καν παρών στην προπόνηση της Τετάρτης και η συμμετοχή του είναι εξαιρετική αμφίβολη και για τη ρεβάνς στο Ντόνετσκ στις 18 Νοεμβρίου. Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα από τους υπόλοιπους τραυματίες. Ο Κώστας Χαλκιάς προπονήθηκε μεν ατομικά, ωστόσο από την Πέμπτη θα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν τόσο ο Γιώργος Καραγκούνης, όσο και ο Βαγγέλης Μόρας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τα πλάνα του, αφού στο προπονητικό διπλό (δέκα εναντίον δέκα) ανακάτεψε την τράπουλα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε στις δύο ομάδες που παρέταξε διαφορετική άμυνα και μεσαία γραμμή. Στη μία ομάδα έπαιξαν ως στόπερ οι Αβρ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος έχοντας μπροστά τους στα χαφ τους Πλιάτσικα, Κατσουράνη και Νίνη, ενώ η άλλη ομάδα είχε δίδυμο άμυνας τους Κυργιάκο και Μόρα, ενώ στη μεσαία γραμμή αγωνίζονταν οι Μάκος, Τζιόλης και Καραγκούνης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι διεθνείς παρακολούθησαν σε βίντεο τον αγώνα Ουκρανία-Αγγλία, με τον Ότο Ρεχάγκελ να τους αναλύει το παιχνίδι του συγκροτήματος του Αλεξέι Μιχαηλιτσένκο. «Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να πιέζουμε ψηλά και να εμποδίζουμε την ανάπτυξη της Ουκρανίας», είπε ο Γερμανός τεχνικός στους παίκτες του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχει τετ-α-τετ με καθέναν ξεχωριστά για να τους εξηγήσει τι ζητεί.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίκτες με τον αγωνιστικό χώρο, ενώ στις 18:30 ο Ότο Ρεχάγκελ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στο μεταξύ, καθημερινά αυξάνεται η κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων του αγώνα και εκτιμάται πως… καιρού επιτρέποντος περισσότεροι από 40.000 φίλαθλοι θα είναι στο ΟΑΚΑ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x