Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ετοιμοπόλεμος ο Λέτο

Στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε τέθηκε την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο. Όπως αναμενόταν, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε χθες στο γόνατο άρχισαν να υποχωρούν. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επίθεση στον σύνδεσμο της ομάδας στον Άγιο Δημήτριο.

Στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε τέθηκε την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο. Όπως αναμενόταν, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, αφού οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε χθες στο γόνατο άρχισαν να υποχωρούν.

Οι μοναδικοί που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους (εκτός των διεθνών φυσικά) ήταν οι Μαρίνος και Σεϊταρίδης, οι οποίοι αρκέστηκαν σε ατομικό. Να σημειωθεί ότι στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team, Μαυρίας, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης και Κουσίδης, αλλά και ο υπό δοκιμή Κορεάτης ποδοσφαιριστής, Κονγκ.

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι της προετοιμασίας, ο τεχνικός των «πρασίνων» τέσταρε τους ποδοσφαιριστές του στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων. Στη συνέχεια, επιδόθηκαν σε οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια του οποίου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα. Ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Τεν Κάτε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (22/11) δεν μπορούν να βγουν από τόσο νωρίς, εξαιτίας των πολλών απουσιών από την Παιανία.

Ανησυχία και… συνεργασία για τα κρούσματα βίας

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού στον Αγ. Δημήτριο, εξέδωσε η ΠΑΕ. Οι «πράσινοι» εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τα συνεχή κρούσματα βίας, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι διάθεσή τους είναι να «συμμαχήσουν» με τους αρμόδιους για την επίλυση παρόμοιων καταστάσεων.

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή το νέο κρούσμα βίας, το οποίο αυτή τη φορά αφορούσε επίθεση σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον Αγ. Δημήτριο, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να εκφράσει δημόσια την ανησυχία και την έντονη αποδοκιμασία της για το γεγονός ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου παραμένει «πρόσφορο» πεδίο εκδήλωσης επικίνδυνων αντιπαραθέσεων που ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό.

Ως ΠΑΕ καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου τύπου ενέργειες και είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε οποιαδήποτε σχετική πρωτοβουλία και να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα για να θωρακίσουμε τόσο θεσμικά όσο και ουσιαστικά τον αθλητισμό».


Επαφές με Εσπανιόλ

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της «SportDay», που αποκάλυπτε το μυστικό ταξίδι του Κώστα Αντωνίου στην Ισπανία. Τελικώς, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Εσπανιόλ, Ραμόν Πλάνες. Αν και ο τελευταίος το αρνείται, οι ισπανικές πηγές επαληθεύουν το ραντεβού και εδώ τίθεται το ερώτημα: προς τι τέτοια μυστικότητα; Από το «τριφύλλι» υποστηρίζουν ότι η συνάντηση έγινε για «οργανωτικά θέματα και για ζητήματα των ακαδημιών και δεν υπήρξε καμία κουβέντα για μεταγραφές. Είναι στο πλαίσιο των συναντήσεων που γίνονται με ομάδες του εξωτερικού από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες».

Να σημειώσουμε ότι οι Αντωνίου και Βουτσαράς είδαν το παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Χετάφε (για το Κύπελλο), που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τους Μαδριλένους να προκρίνονται χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιθανότατα σήμερα να υπάρξει συνάντηση αυτή τη φορά με εκπροσώπους της Ρασίνγκ Σανταντέρ στην οποία αγωνίζεται και ο Νασίφ Μόρις ως δανεικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x