Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Τσεκάρει ξανά τον Γκέκα!

Την προσοχή του στην απόδοση του Φάνη Γκέκα θα έχει στραμμένη ο Ζίκο στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δει τον επιθετικό της Λεβερκούζεν στους αγώνες με Λετονία, Λουξεμβούργο και θέλει να τον «τσεκάρει» για ακόμη μία φορά, αφού αποτελεί λύση για την επιθετική γραμμή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μία φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο «10» και το όνομά του έχει στα χέρια του ο Αντριάνο!

Την προσοχή του στην απόδοση του Φάνη Γκέκα θα έχει στραμμένη ο Ζίκο στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δει τον επιθετικό της Λεβερκούζεν στους αγώνες με Λετονία, Λουξεμβούργο και θέλει να τον «τσεκάρει» για ακόμη μία φορά, αφού αποτελεί λύση για την επιθετική γραμμή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Άλλωστε, ο Λαρισαίος φορ είχε βρεθεί στη Λιέγη, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν τη Σταντάρ. Μέχρι χθες το βράδυ ο Βραζιλιάνος τεχνικός δεν αναμενόταν να πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά μετά έγινε γνωστό ότι υπάρχει πιθανότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη από τα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Τη φετινή σεζόν ο Γκέκας έχει παίξει σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και σε δύο του Κυπέλλου Γερμανίας, έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ στη δεύτερη διοργάνωση. Ο «Fanis» εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται να ικανοποιηθεί οικονομικά η Λεβερκούζεν. Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι οι Γερμανοί ζητούσαν 3-3,5 εκατ. ευρώ.

Το «δωράκι» στον Αντριάνο!

Μία φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο «10» και το όνομά του έχει στα χέρια του ο Αντριάνο τις τελευταίες ημέρες. Η εταιρεία που είχε φέρει στην Ελλάδα τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού, Τζιλμάρ Ρινάλντι, έστειλε δύο φανέλες που γράφουν το όνομα του παίκτη. Ο 27χρονος στράικερ χάρηκε με τη συγκεκριμένη κίνηση και έδωσε τη συγκεκριμένη φανέλα στο γιο του από τον πρώτο του γάμο.

Ο λόγος για τον οποίο η εν λόγω εταιρεία έστειλε τη φανέλα στον Αντριάνο ήταν για να τον «φτιάξει» και να σκεφτεί περισσότερο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ θα εξεταστεί πιο «ζεστά», όταν διασφαλιστεί ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στους «16» του Champions League.

* Το τελευταίο διάστημα εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να επιστρέφει από το πόστο του μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Ολυμπιακό. Ύστερα από την επιστροφή του Σωκράτη Κόκκαλη από την Αμερική, σκέφτεται να ενεργοποιήσει τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας και να έχε βασικά καθήκοντα στο Ρέντη.

* Τα εισιτήρια του αγώνα Άλκμααρ-Ολυμπιακός.

* Πέμπτο Ολυμπιακό Business Forum.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x