Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Αγωνία για τους τραυματίες!

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η κατάσταση των τραυματιών. Οι «ερυθρόλευκοι» υπολόγιζαν ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν κάποιοι εκ των οχτώ ποδοσφαιριστών που έχουν μπει στα… πιτς, αλλά προστέθηκε ακόμη ένας στη σχετική λίστα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος! .

Ανησυχία έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η κατάσταση των τραυματιών. Οι «ερυθρόλευκοι» υπολόγιζαν ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν κάποιοι εκ των οχτώ ποδοσφαιριστών που έχουν μπει στα… πιτς, αλλά προστέθηκε ακόμη ένας στη σχετική λίστα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Μέσα σε περίπου 20 ημέρες η ομάδα του Ζίκο καλείται να παίξει όλη τη χρονιά και πολύ δύσκολα στα επόμενα παιχνίδια θα βρίσκονται όλοι οι τραυματίες στη διάθεση του.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες παίζουν: Σάββατο (21/11) στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ, Τρίτη (24/11) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας με την Άλκμααρ, Κυριακή (29/11) υποδέχονται τον Παναθηναϊκό, Σάββατο (05/12) φιλοξενούνται από την Ξάνθη και Τετάρτη (09/12) κοντράρονται με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη!

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να ξεπεράσουν ένα πρόγραμμα «φωτιά», έχοντας ως στόχο να προκριθούν στους «16» του Champions League και να μην απομακρυνθούν από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι τραυματισμοί έχουν ως εξής:

Ντιόγο: Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε ακριβώς θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αφού έχει ένα ράγισμα χαμηλά στο πόδι και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστέψει ακόμα και στο παιχνίδι με την Άρσεναλ (αν και ακούγεται ότι μπορεί να δώσει το «παρών» στην Ξάνθη).

Ντάρμπισαϊρ: Ο Άγγλος φορ χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου πέντε-έξι εβδομάδες, ύστερα από τη διάγνωση ότι θα επιστρέψει με το νέο έτος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Όσκαρ-Ζαϊρί: Ο πρώτος αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ενώ ο δεύτερος έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί στο γήπεδο των Ζωσιμάδων. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει μείνει στα… πιτς για περίπου τρεις εβδομάδες και υπάρχει ο φόβος της υποτροπής (σ.σ.: έχει έναν μυϊκό τραυματισμό).

Παπαδόπουλος: Ο διεθνής αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, η οποία αντιμετώπισε χθες το βράδυ την Ουκρανία στο Ολυμπιακό Στάδιο (0-0). Μάλιστα, ενδέχεται να μην μεταβεί στο Ντόνετσκ και τη συγκεκριμένη απόφαση θα λάβει ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο 25χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν φάνηκε ότι έχει κάτι το σοβαρό. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος για το ματς της «γαλανόλευκης» και το παιχνίδι με τους Γιαννιώτες.

Τοροσίδης: Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο «Τόρο» να μην αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Ο διεθνής μπακ-χαφ του Ολυμπιακού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και παρότι έχει κληθεί στην Εθνική δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο 24χρονος παίκτης είναι αμφίβολος για το ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Ουκρανία, ενώ υπάρχει σκέψη στους «ερυθρόλευκους» να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Ολλανδία (κόντρα στην Άλκμααρ) και να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Γκαλέτι: Λογικά θα είναι στη διάθεση του Ζίκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ο Αργεντινός να παίξει με την Άλκμααρ και να είναι έτοιμος για το ματς με το «τριφύλλι».

Λεονάρντο: Είναι πολύ δύσκολο να παίξει στα Γιάννενα, αφού είναι εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θα φανεί πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος για τις υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Λεντέσμα: Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα επανέλθει ο Αργεντινός μέσος στις υποχρεώσεις της ομάδας, αφού έχει υποστεί θλάση.

* Η ενημέρωση του συλλόγου, μετά τη χθεσινή προπόνηση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x