Euro 2024

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ότο

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ντόνετσκ κόντρα στην Ουκρανία την Τετάρτη. Για ποιον λόγο ο Ότο Ρεχάγκελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Τι αλλαγές προσανατολίζεται να κάνει στην επίθεση. Σήμερα το μεσημέρι στις 16:00 η αναχώρηση της ομάδας.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ντόνετσκ κόντρα στην Ουκρανία την Τετάρτη (20:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega). Για ποιον λόγο ο Ότο Ρεχάγκελ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο αμυντικός της Τζένοα δεν ήταν κακός το Σάββατο, αλλά ο Γερμανός προπονητής πιστεύει ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού μπορεί να μαρκάρει καλύτερα τον Αντρέι Σεφτσένκο. Ο «Herr Otto» περιμένει τον επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου πιο ορμητικό στο Ντόνετσκ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσανατολίζεται να δώσει το μαρκάρισμά του στον Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο «Ρεχακλής» να κάνει κάποιες αλλαγές στην επίθεση. Το πρώτο σενάριο θέλει τον Χαριστέα να παίρνει τη θέση κάποιου εκ των τριών που ξεκίνησαν προχθές, ενώ το δεύτερο σενάριο θέλει τον Καραγκούνη να αγωνίζεται στα αριστερά και αυτό σημαίνει ότι θα παίξει άλλος δίπλα στον Κατσουράνη (σ.σ.: Πλιάτσικας ή Τζιόλης). Το μόνο σίγουρο είναι το σύστημα (δηλαδή η Εθνική θα παραταχθεί πάλι με 5-4-1) του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

* Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι άνθρωποι με τους οποίους έχει μιλήσει ο Ρεχάγκελ είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Λευκορωσίας, Μπερντ Στάνγκε, και ο προπονητής του Καζακστάν, Μπερντ Στορκ. Αμφότεροι αντιμετώπισαν την Ουκρανία στη φάση των ομίλων και είναι συμπατριώτες του Γερμανού προπονητή.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x