Ελλάδα

Γρίπη και ο Πέκοβιτς

H νέα γρίπη έχει «χτυπήσει» τρεις φορές τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και τώρα ήταν η σειρά παίκτη του Πρωταθλητή Ευρώπης και νταμπλούχου Ελλάδος Παναθηναϊκού να προσβληθεί από αυτή. Ο Νίκολα Πέκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι είναι θετικός στη γρίπη τύπου Α και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

H νέα γρίπη έχει «χτυπήσει» τρεις φορές τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και τώρα ήταν η σειρά παίκτη του Πρωταθλητή Ευρώπης και νταμπλούχου Ελλάδος Παναθηναϊκού να προσβληθεί από αυτή. Ο Νίκολα Πέκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι είναι θετικός στη γρίπη τύπου Α και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει πως θα είναι οριακά έτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης εδομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ θα χάσει τα ματς με Πανελλήνιο για το Κύπελλο (18/11), Μαρούσι για το πρωτάθλημα (21/11) και Όλντενμπουργκ για την Ευρωλίγκα (25/11)

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται:

«Ο παίκτης παρακολουθείται από το γιατρό της ομάδας του Παναθηναϊκού, ειδικό αθλητίατρο Σταύρο Χάντζο, είναι απύρετος και σήμερα το απόγευμα θα επανεξεταστεί. Ο Πέκοβιτς περνά τα συμπτώματα σε ήπια μορφή και δεν είναι τέτοια που να προκαλούν περαιτέρω ανησυχία. Η ομάδα απόντος του Μαυροβούνιου θα επιστρέψει στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο την Τετάρτη (18/11, 9μ.μ., ΕΤ1) στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x