Ελλάδα

Ώρα Κυπέλλου

Γνωστές θα γίνουν σήμερα οι τρεις πρώτες ομάδες που προκρίνονται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Άρης υποδέχεται το Μαρούσι στο «Αλεξάνδρειο» (16:30), θέλοντας να πάρει ρεβάνς απέναντι στην ομάδα που του στέρησε δύο φορές την παρουσία του στην Ευρωλίγκα. Ματς-παγίδες για Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (18:30) και Παναθηναϊκό με τον Πανελλήνιο στο ΟΑΚΑ (21:00). Την άλλη Τετάρτη αναμετρώνται Ηρακλής και Πανιώνιος.

Γνωστές θα γίνουν σήμερα οι τρεις πρώτες ομάδες που προκρίνονται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Άρης υποδέχεται το Μαρούσι στο «Αλεξάνδρειο» (16:30), θέλοντας να πάρει ρεβάνς απέναντι στην ομάδα που του στέρησε δύο φορές την παρουσία του στην Ευρωλίγκα. Ο Φώτης Κατσικάρης υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Δήμου Ντικούδη, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και πάλι πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Κένταλ, Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλος και Κουμπούρας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Στέφαν Νάτζφεϊ δεν εξασφάλισε έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα για να αγωνιστεί.

Λίγη ώρα μετά και στην ίδια πόλη, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Πυλαία τον Ολυμπιακό (18:30), με τις δύο ομάδες να δίνουν τον πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα τεσσάρων ημερών (ακολουθεί αυτό για το πρωτάθλημα την Κυριακή). Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο πρώτο ματς, ενώ από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπέβερλι και Βούιτσιτς, ενώ επανέρχονται οι Τσίλντρες και Χαλπερίν.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (21:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανελλήνιο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στον Πέκοβιτς, που παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και τον τραυματία Γιασικεβίτσιους, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των προερχόμενων από τραυματισμό Τσαρτσαρή και Μπατίστ. Από πλευράς Πανελληνίου, επανέρχεται ο Βουγιούκας, αλλά εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζόνσεν.

Την επόμενη Τετάρτη συμπληρώνεται η τετράδα των ημιτελικών (που θα είναι διπλά παιχνίδια), με τον νικητή του αγώνα Ηρακλής-Πανιώνιος, που θα διεξαχθεί στο «Ιβανώφειο».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα (όλα τα ματς θα μεταδοθούν από την ΕΤ1):

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

1. Αλεξάνδρειο 16.30 ΑΣ Άρης – ΓΣ Αμαρουσίου
2. ΠΑΟΚ 18.30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ
3. ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Πανελλήνιος ΓΣ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

4. Ιβανώφειο 19.00 ΓΣ Ηρακλής – Πανιώνιος ΓΣ

Ημιτελική φάση (διπλά παιχνίδια, 23/12 και 20/1)

Νικητής 2-Νικητής 1
Νικητής 3-Νικητής 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x