Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Βιολίδης

Την παραίτησή του στη διάθεση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έθεσε ο Ηλίας Βιολίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, ενώ κατηγόρησε τον πρώην αντιπρόεδρο και αναμορφωτή των οικονομικών του συλλόγου, Γιάννη Παπαδόπουλο, για προσωπικές επιθέσεις.

Την παραίτησή του στη διάθεση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έθεσε ο Ηλίας Βιολίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, ενώ κατηγόρησε τον πρώην αντιπρόεδρο και αναμορφωτή των οικονομικών του συλλόγου, Γιάννη Παπαδόπουλο, για προσωπικές επιθέσεις. Η προπόνηση της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση του κ.Βιολίδη:

«Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή μου στα κοινά του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δέχομαι στοχοποιημένες προσωπικές επιθέσεις από τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο εν λόγω κύριος επιλέγει για δεύτερη φορά να εντείνει τις επιθέσεις αυτές, παραμονές κρίσιμου αγώνα για την ομάδα μας, εξυπηρετώντας τα προσωπικά του συμφέροντα και φιλοδοξίες».

«Σεβόμενος λοιπόν την αξιοπρέπειά μου και την όποια προσφορά μου στο Σύλλογο, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ».

«Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι τώρα αντιλαμβάνομαι πόσο δίκιο είχε ο Θόδωρος Ζαγοράκης όταν έλεγε ότι κάποιοι προσπαθούν να σταθούν εμπόδιο στο όραμά μας για τον ΠΑΟΚ. Πλέον ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x