Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Αναμονή για υπογραφές και διεθνείς

Στα χέρια του Νίκου Νοτιά έχει περάσει πλέον η σκυτάλη για το επόμενο βήμα προς την υπογραφή προσυμφώνου με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Η… συλλογή των πληρεξουσίων των ανενεργών μετόχων είναι το επόμενο βήμα, προτού ολοκληρωθεί ο «αρραβώνας» με τον Ελληνοαμερικανό επενδυτή. Περιμένει τους διεθνείς ο Μπάγεβιτς. Ίωση ο Σάχα. Επίσκεψη σε σύνδεσμο οργανωμένων στην Καβάλα από Δημητριάδη και δύο παίκτες.

Στα χέρια του Νίκου Νοτιά έχει περάσει πλέον η σκυτάλη για το επόμενο βήμα προς την υπογραφή προσυμφώνου με τον Χαράλαμπο Κοζώνη. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ καλείται το προσεχές διάστημα να πάρει τα πληρεξούσια των ανενεργών μετόχων, οι οποίοι προφορικά είχαν δώσει στον Νίκο Νοτιά τον έλεγχο των μετοχών τους. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία και αφού θα έχουν καθαρογραφεί και μεταφραστεί στα αγγλικά οι όροι του προσυμφώνου, οι δύο πλευρές θα ορίσουν ένα ραντεβού για να γίνει ο «αρραβώνας» με την υπογραφή του προσυμφώνου. Αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί ούτε στην Αθήνα, ούτε στην ΗΠΑ, αλλά πιθανώς κάπου στη… μέση (ίσως στο Λονδίνο).

Περιμένοντας τους διεθνείς

Την επιστροφή των διεθνών (Γιάχιτς, Γκερέιρο, Μάκος, Παυλής και Ταχτσίδης) περιμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχοντας όμως μόνο δύο ημέρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει την ομάδα του για το ματς με την Καβάλα στην ομώνυμη πόλη το Σάββατο (16:45, ΣΚΑΪ). Οι διεθνείς επανέρχονται στις προπονήσεις το απόγευμα της Πέμπτης και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πιθανό να επιλέξει να ξεκουράσει κάποιους εξ αυτών. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα στη βοήθεια των Νέμεθ, Ενσαλίβα (έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο), Αλεξόπουλου και Κουτρομάνου, ενώ μετά την προπόνηση της Πέμπτης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει την επομένη για την Καβάλα. Όσον αφορά στον Σεμπαστιάν Σάχα, λόγω μίας ίωσης έτρεξε μόνος του, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του.

Σύσφιξη σχέσεων

Ο Βασίλης Δημητριάδης και δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα δώσουν το «παρών» σε εκδήλωση των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας στην Καβάλα, σε μία κίνηση με σαφή πρόθεση τη σύσφιξη των σχέσεων των παικτών με τον κόσμο. Ανάλογη συνάντηση είχε προγραμματιστεί και όταν είχε επισκεφτεί η αποστολή της ΑΕΚ το Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά η τεταμένη ατμόσφαιρα των ημερών οδήγησε στην απόφαση να επισκεφτεί τους οργανωμένους μόνο ο Βασίλης Δημητριάδης.

* Η ΑΕΚ θα έχει τη στήριξη 1.000 φιλάθλων της στην Καβάλα. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα καθίσουν στις θύρες 9,10,11.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x