Stoiximan Super League

Στολτίδης: «Συγκεντρωθείτε γιατί θα χάσουμε!»

Το «καμπανάκι» στους παίκτες του Ολυμπιακού χτύπησε ο Ιεροκλής Στολτίδης ενόψει του αγώνα της ομάδας στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. «Αν δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη, τρέξιμο και δυνατό παιχνίδι θα χάσουμε», είπε ο 34χρονος παίκτης, ύστερα από ένα δυνατό μαρκάρισμα που έκανε στον Μαρέσκα. Βασικός θα παίξει αύριο ο Ντουντού. «».

Το «καμπανάκι» στους παίκτες του Ολυμπιακού χτύπησε ο Ιεροκλής Στολτίδης ενόψει του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα της ομάδας στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε μία φάση της χθεσινής προπόνησης ο 34χρονος μέσος έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος ενοχλήθηκε από την ενέργεια του πολύπειρου ποδοσφαιριστή. Ο «Ιέρο» παραδέχτηκε το λάθος του και θέλησε να επιστήσει την προσοχή των συμπαικτών του στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων:

«Έντσο, ήταν δυνατό το χτύπημα, αλλά να ξέρει ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στα χτυπήματα που θα δεις το Σάββατο στα Γιάννενα. Εκεί θα πέσουν κορμιά. Και αν δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη, τρέξιμο και δυνατό παιχνίδι θα χάσουμε. Μην την ψάχνετε. Όπως ακριβώς το ακούτε. Θα πάμε και θα χάσουμε», ήταν τα λόγια του. Από την πλευρά του, ο Ιταλός συμμερίστηκε την άποψη του Στολτίδη και ανέφερε: «Εντάξει, αλλά το Σάββατο να είμαστε δυνατοί, όχι από την προπόνηση».

Το σκηνικό έλαβε χώρα μπροστά στον Ζίκο, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «παλιότεροι» παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Στο ημίχρονο του ματς με τον Ατρόμητο (στις 31/10) ο Στολτίδης, ο Πάντος και ο Ζεβλάκοφ είχαν πει διάφορα στους συμπαίκτες τους και τελικά οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη (με γκολ του Όσκαρ στο 80’). Ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ηρακλή (στις 7 Νοεμβρίου), ο Νικοπολίδης «τα’ χώσε» στους μικρότερους σε ηλικία παίκτες, επειδή τα μυαλά κάποιων είχαν πάρει «αέρα».

Βασικός ο Ντουντού!

Στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού στον αυριανό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα θα βρίσκεται ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος, παρότι αισθανόταν και χθες ενοχλήσεις, ζήτησε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Ο Ζίκο τον χρησιμοποίησε με τους βασικούς, ενώ η συμμετοχή του Λεονάρντο στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αποφασιστεί σήμερα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Βραζιλιάνου για το αυριανό ματς, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαρέσκα, ο Στολτίδης και ο Ντουντού, έχοντας στα πλάγια τον Ζαϊρί και τον Όσκαρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κόβατς (για πρώτη φορά πήρε τη θέση του Πάρντο), Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο (η οριστικοποίηση της συμμετοχής του στην αποστολή θα αποφασιστεί μετά τη σημερινή προπόνηση), Μέλμπεργκ, Πάντος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Οσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου. Η αποστολή θα μεταβεί στα Γιάννενα σήμερα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ, μετά την τελευταία προπόνηση στου Ρέντη.

Όσον αφορά τον Βασίλη Τοροσίδη, όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Άλκμααρ στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θα προσπαθήσει να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο. Τέλος, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα υποβληθεί σήμερα σε έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει στον αριστερό προσαγωγό και στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ντιόγο συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο, το ίδιο έκανε και ο Νταρμπισάιρ. Αντιθέτως, ο Παναγόπουλος προπονήθηκε κανονικά. Σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος και μερική έξω μηνισκεκτομή υποβλήθηκε χθες το πρωί ο Κριστιάν Λεντέσμα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες (το χειρότερο σενάριο είναι να απουσιάσει για δύο μήνες).

Τα στοιχήματα για την Εθνική…

Την παράσταση, εκτός του στιγμιότυπου με τον Στολτίδη, έκλεψαν οι Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο Ζίκο και οι ξένοι ποδοσφαιριστές έδωσαν συγχαρητήρια στους Έλληνες και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα δώσουν το «παρών» στο Μουντιάλ. «Συγχαρητήρια για την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ. Είναι σπουδαίο να παίζεις σε μία τέτοια διοργάνωση και αξίζουν μπράβο σε όλους», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου τεχνικού.

Στη συνέχεια, έδιναν και έπαιρναν τα στοιχήματα. «Ελλάδα - Βραζιλία στον τελικό, θα τα πούμε εκεί», έλεγαν οι Έλληνες στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι συμφώνησαν. Από την πλευρά του, ο Ραούλ Μπράβο είπε: «Ελλάδα - Ισπανία είναι ο τελικός» και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υπενθύμισε πως υπάρχει και η Αργεντινή…

Το 2ο τουρνουά «Ανδρέας Μουράτης» διοργανώνουν τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Δεκεμβρίου και αφορά τους Παίδες (γεννημένοι από το 1996 και μετά) και τους Τζούνιορ (από το 1999 και μετά).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x