Stoiximan Super League

Άνω κάτω η ΑΕΚ!

"Πόλεμος" στην ΑΕΚ με αφορμή τη διαρροή προς τον Τύπο του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Η πλευρά Κοζώνη εκτιμά ότι η διαρροή έγινε από ανθρώπους της «Ένωσης», όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπος του επιχειρηματία, Χρήστος Μαυρομάτης. Δήλωση έκανε και ο κ. Κοζώνης, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω τουNovaΣΠΟΡ FM 94,6.« Δεν έχω καμία σχέση με τη διαρροή», ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου.

"Πόλεμος" στην ΑΕΚ με αφορμή τη διαρροή προς τον Τύπο του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη. Η πλευρά Κοζώνη εκτιμά ότι η διαρροή έγινε από ανθρώπους της «Ένωσης», όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο νομικός εκπρόσωπος του επιχειρηματία, Χρήστος Μαυρομάτης. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, η οποία γνωστοποιήθηκε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη διαρροή», δήλωσε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου.

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Γιάννη Καραλή, αναφέρει: «Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται σε βάρος μου και δεν γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το να με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ με την ομάδα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα και γύρω από την ΑΕΚ που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν μέσω τρίτων να με αποθαρρύνουν από την προσπάθειά μου για την αναγέννηση και την εξυγίανση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και τα γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι που τη διοικούν. Με έχουν ενημερώσει και τα γνωρίζω και εγώ. Αναρωτιέμαι τι σκοπούς εξυπηρετούν. Προφανώς επιθυμούν μια ΑΕΚ ανυπόληπτη, να διασύρεται καθημερινά από τον οποιοδήποτε, μια ΑΕΚ με πελάτες, μια ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μια ΑΕΚ χωρίς τη ΜΑΝΑ ΑΕΚ, μια ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μια ΑΕΚ χρεοκοπημένη, μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η επιθυμία τους: Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την «αγαπημένη» τους ομάδα, απλώς υπάρχουν για να δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι ενδιαφέρονται για το καλό της, ενώ συγχρόνως τη μαχαιρώνουν πισώπλατα μέσω του Τύπου. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οργανωμένοι και μη, δεν έχουν ορίσει κανέναν μας θεματοφύλακά της. Είναι οι ίδιοι με κληρονομικό δικαίωμα.

Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να υπογράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύεται σε δόσεις. Σήμερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο. Πριν ακόμα το παραλάβουμε εμείς, ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά και το θεωρώ σαν γεγονός απαράδεκτο. Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, γιατί είναι θλιβερή πάνω απ’όλα για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που δίνουν στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα μάλλον δεν τους απασχολεί ότι ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Είμαι και εγώ φίλαθλος της ΑΕΚ, μπορεί να ζω στο εξωτερικό, όπως και χιλιάδες άλλοι, αλλά γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για μη δω την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο, εκεί που εύχονται κάποιοι να τη δουν που δήθεν την αγαπούν. Αν όλα εξελιχθούν καλά, υπόσχομαι να την ξανακάνουμε πρώτη και που τελικά αυτό που επιθυμούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και τίποτα άλλο».



Ο νομικός εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Μαυρομάτης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τη διαρροή του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως «η διαρροή έγινε από την πλευρά της ΑΕΚ. Αυτό είναι δεδομένο. Έτσι έχουν μάθει στην ΑΕΚ και αυτό έκαναν», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια δήλωσε πως δεν γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό. «Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Ξέρω πως δεν έγινε η διαρροή ούτε από τον κ. Παπαδημητρίου αλλά ούτε και από το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπομπ Κοζώνη. Η κίνηση αυτή δείχνει έλλειψη συνεργασίας, συναδελφικότητας και ήθους».

Πλέον, τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή και όπως τόνισε ο κ. Μαυρομάτης, τα βήματα που απομένουν να γίνουν είναι συγκεκριμένα. «Η συμφωνία μπορεί να μην καταλήξει για πάρα πολύ συγκεκριμένους λόγους. Άσπρο ή μαύρο. Ενδιάμεση λύση δεν υπάρχει. Είτε τα χρέη θα είναι εντός των ορίων και θα προχωρήσουμε, είτε είναι εκτός και σταματάμε εδώ. Άλλη μια περίπτωση να μην προχωρήσει όλο αυτό είναι να μην προσκομίσει ο κ. Νοτιάς τα απαραίτητα έγγραφα».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιάννη Καραλή, ξεκαθάρισε ότι τα έγγραφα τα είχε μόνο η πλευρά του Χαράλαμπου Κοζώνη και δεν θα έπρεπε να θεωρείται ύποπτος για την διαρροή του συμφωνητικού στον Τύπο.

«Ακούω ότι είμαι ανάμεσα στους ύποπτους για την διαρροή και αυτό είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν είναι ανάγκη να δώσει ο καθένας τα διαπιστευτήριά του. Προσωπικά, απέδειξα με στοιχεία ότι το συμφωνητικό που διέρρευσε στον Τύπο, εκ τύχης δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου. Το συμφωνητικό το είχε μόνο η πλευρά των εκπροσώπων του κ. Κοζώνη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Την Τετάρτη, το προσύμφωνο είχε αποσταλεί ολοκληρωμένο στην πλευρά του κ. Κοζώνη. Όμως, επειδή τη συγκεκριμένη μέρα βρισκόμουν μέχρι το βράδυ στα ακροατήρια, δεν ενημερώθηκα. Τόσο εγώ, όσο και η συνάδελφός μου στο νομικό τμήμα της ΑΕΚ, που ετοιμάσαμε τα έγγραφα, δεν είναι δυνατόν να είμαστε ύποπτοι.

Στα έντεκα χρόνια της συνεργασίας μου με την ΑΕΚ, έχω πονέσει μαζί της, και νομίζω ότι επιτελώ το καθήκον μου με ευσυνειδησία. Αναφορικά με την περίπτωση του κ. Κοζώνη, θα έπρεπε τα προσύμφωνα και τα συμφωνητικά να έρχονται από τη δική του την πλευρά στην ΑΕΚ και εμείς να τα επεξεργαζόμαστε και να κάνουμε τις απαιτούμενες βελτιώσεις. Είναι υποψήφιος αγοραστής και είναι σεβαστό ότι οι όροι θα πρέπει να μπαίνουν από αυτόν. Όμως, έπρεπε να γίνουν όλα πολύ γρήγορα. Με τον Νίκο Μαυρομάτη, ωστόσο, πρέπει να αναφέρω ότι έχω άψογη συνεργασία.

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, καθώς τόσο ο κ. Παπαδημητρίου όσο και ο κ. Θανόπουλος γνωρίζουν πολύ καλά ότι την Τετάρτη εγώ δεν είχα πάρει τα τελικά σχέδια. Άρα, αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, εγώ αποδεδειγμένα δεν τα είχα στα χέρια μου. Είναι πολύ άδικο να ανήκουμε εμείς σε έναν κύκλο υπόπτων.

Υπήρξε μια διαρροή και αυτό είναι κάτι πολύ δύστυχο. Ευχή όλων είναι να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία και εκτίμησή μου είναι ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε μια αξιέπαινη προσπάθεια για να σωθεί η ΑΕΚ
», δήλωσε ο κ. Γρηγορίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x