Stoiximan Super League

ΑΕΚ:Δεν κάνει πίσω ο Κοζώνης!

Η διαρροή προς τον Τύπο του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη έχει φέρει αναστάτωση στην ΑΕΚ. Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, όμως, δείχνει διατεθειμένος να μην κάνει πίσω. Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Επιστροφή στις νίκες θέλει ο «Δικέφαλος» κόντρα στην Καβάλα (16:45, ΣΚΑΪ).

Η διαρροή προς τον Τύπο του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη έχει φέρει αναστάτωση στην ΑΕΚ. Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, όμως, δείχνει διατεθειμένος να μην κάνει πίσω. Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Επιστροφή στις νίκες θέλει ο «Δικέφαλος» κόντρα στην Καβάλα (16:45, ΣΚΑΪ).

Επιστροφή στις νίκες

Στη σκιά των εξελίξεων για την ανάληψη της ομάδας από τον Χαράλαμπο Κοζώνη, η ΑΕΚ «ταξιδεύει» στην Καβάλα (Σάββατο 16:45, ΣΚΑΪ) για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.Μία επιπλέον λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού μετά από περίπου ένα μήνα, ο Ζεράλντο Άλβες είναι έτοιμος να προσφέρει πάλι τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ! Ο Πορτογάλος αμυντικός γυμναζόταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες και κρίθηκε έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να ακολουθήσει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Καβάλα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του. Αντίθετα, ένα απρόοπτο που στοίχησε τη συμμετοχή του περίμενε τον Χουανφράν. Ο Ισπανός ακραίος μπακ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής στη διάρκεια του διπλού και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκο, Καράμπελα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Παυλή, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Γιάννη Καραλή, αναφέρει: «Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται σε βάρος μου και δεν γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το να με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ με την ομάδα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα και γύρω από την ΑΕΚ που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν μέσω τρίτων να με αποθαρρύνουν από την προσπάθειά μου για την αναγέννηση και την εξυγίανση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και τα γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι που τη διοικούν. Με έχουν ενημερώσει και τα γνωρίζω και εγώ. Αναρωτιέμαι τι σκοπούς εξυπηρετούν. Προφανώς επιθυμούν μια ΑΕΚ ανυπόληπτη, να διασύρεται καθημερινά από τον οποιοδήποτε, μια ΑΕΚ με πελάτες, μια ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μια ΑΕΚ χωρίς τη ΜΑΝΑ ΑΕΚ, μια ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μια ΑΕΚ χρεοκοπημένη, μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου.Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η επιθυμία τους: Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την «αγαπημένη» τους ομάδα, απλώς υπάρχουν για να δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι ενδιαφέρονται για το καλό της, ενώ συγχρόνως τη μαχαιρώνουν πισώπλατα μέσω του Τύπου. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οργανωμένοι και μη, δεν έχουν ορίσει κανέναν μας θεματοφύλακά της. Είναι οι ίδιοι με κληρονομικό δικαίωμα.Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να υπογράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύεται σε δόσεις. Σήμερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο. Πριν ακόμα το παραλάβουμε εμείς, ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά και το θεωρώ σαν γεγονός απαράδεκτο. Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, γιατί είναι θλιβερή πάνω απ’όλα για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που δίνουν στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα μάλλον δεν τους απασχολεί ότι ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Είμαι και εγώ φίλαθλος της ΑΕΚ, μπορεί να ζω στο εξωτερικό, όπως και χιλιάδες άλλοι, αλλά γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για μη δω την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο, εκεί που εύχονται κάποιοι να τη δουν που δήθεν την αγαπούν. Αν όλα εξελιχθούν καλά, υπόσχομαι να την ξανακάνουμε πρώτη και που τελικά αυτό που επιθυμούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και τίποτα άλλο».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Χαράλαμπος Κοζώνης δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ και όπως δήλωσε, θέλει να κάνει την ομάδα πάλι πρώτη. Ψάχνει και για άλλες λύσεις ο Νίκος Νοτιάς. Ο σημαντικότερος εκ των μετόχων της ΠΑΕ απέστειλε προς τους μετόχους email με το οποίο τους ζητά να του παρέχουν εξουσιοδότηση ώστε να έχει το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x