Stoiximan Super League

LIVE: ΠΑΣ Γιάννινα- Ολυμπιακός 2-2 (τελ.)

Σε εξέλιξη η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (2-2). Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

90' + 5' Λήξη της αναμέτρησης

90' + 3' Κίτρινη στον Ραούλ Μπράβο του Ολυμπιακού.

90' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ που ισοφαρίζει 2-2! Εκτέλεση φάουλ για τους Γιαννιώτες από τα αριστερά, ο Μπακαγιόκο βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή του Νικοπολίδη και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ.

84' Κίτρινη στον Μαρέσκα του Ολυμπιακού.

83' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ που μειώνει σε 2-1. Καταπληκτικό σουτ του Τζάνη έξω από την περιοχή, ο Νικοπολίδης ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να τη διώξει μακριά από την εστία του.

82' Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Μπουχάν στη θέση του Κανακούδη.

82' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντομί αντί του Όσκαρ.

80' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ντουντού, έβγαλε μονο του τον Μήτρογλου και ο δεύτερος με πλασέ μπροστά από τον Ελευθερόπουλο έκανε το 2-0.

77' Αλλαγή για την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Μπακαγιόκο αντί του Ντιμπαλά.

74' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Στολτίδης άφησε τη θέση του στον Γιάννη Παπαδόπουλο.

72' Μεγάλο λάθος του Ελευθερόπουλου, η μπάλα του έφυγε από τα χέρια αλλα το γύρισμα του Μαρέσκα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

70' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ζαϊρί έκανε τη σέντρα απο τα δεξιά, ο Ντουντού έπιασε μόνος του την κεφαλιά και ο Ελευθερόπουλος δύσκολα έδιωξε.

67' Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κοντογουλίδης αντί του Μαϊστόροβιτς.

65' Ατομική προσπάθεια του Ντάσιου, ο οποίος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά της περιοχής, όμως ο Σαϊτιώτης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

62' Κακός στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, δεν έχει απειλήσει καθόλου την εστία του ΠΑΣ.

56' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μπαλάφας έβγαλε πολύ καλή σέντρα από τα δεξιά, ο Τζάνης έπιασε την κεφαλιά, που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

51' Πιέζουν στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι και προσπαθούν να κλείσουν τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.

46' Δυνατό σουτ του Κανακούδη από τα όρια της περιοχής, ο Νικοπολίδης δύσκολα απέκρουσε.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+2' Λήξη του πρώτου μέρους.

44' Γρήγορη κόντρα του ΠΑΣ, ο Ντιμπαλά βρέθηκε μπροστά απο τον Νικοπολίδη και με τον Γκαλίτσιο να τον πιέζει έστειλε με σουτ τη μπάλα άουτ.

40' Έχασαν εντελώς το ρυθμό τους οι γηπεδούχοι, που πλέον δεν μπορούν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή.

34' Ανάποδο σουτ του Ντουντού από το σημείο του πέναλτι, λίγο άουτ.

32' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ, ο Όσκαρ πήρε τη μπαλα στα αριστερά της περιοχής, όμως το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία του Ελευθερόπουλου.

30' Ψυχρολουσία στους παίκτες των Ιωννίνων, οι οποίοι πλέον προσπαθούν με άγχος να αναπτυχθούν. Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

24' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό. Σέντρα του Ζαϊρί από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζεβλάκοφ έπιασε την υπό πίεση κεφαλιά, αλλά Ελευθερόπουλος δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα.

22' Κίτρινη κάρτα στον Κώτσιο του ΠΑΣ.

16' Για πεναλτι διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα πάνω στον Σαϊτιώτη, δεν υπάρχει τίποτα σωστά έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι ο Δαλούκας.

13' Κίτρινη κάρτα στον Ντιμπαλά του ΠΑΣ.

12' Μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού στο ψηλό παιχνίδι, έχει κινδυνέψει ήδη δύο φορές στα πρώτα λεπτά.

7' Ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και η κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς πέρασε ελάχιστα έξω.

5' Καλή στιγμή και για τον ΠΑΣ. Ο Μενδρινός έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σαϊτιώτης ακάλυπτος μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ.

3' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Λάθος εκτίμηση σε έξοδο του Ελευθερόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Στολτίδη το σουτ του οποίου όμως λίγο έξω από τη γραμμή του τέρματος κόντραρε και πέρασε άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (82' Μπουχάν), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς (67' Κοντογουλίδης), Τζανής, Ντιμπαλά (77' Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (74' Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ (82' Ντομί), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x