Αγγλία

Στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του Ρούνεϊ

Τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία θέλει να κάνει τον Γουέιν Ρούνεϊ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα, με αγγλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “News of the World”, οι πρωταθλητές Αγγλίας πρόκειται να προσφέρουν στον 24χρονο επιθετικό συμβόλαιο ύψους 170.000 λιρών (189.000 ευρώ περίπου) την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο που θα γίνουν το Φεβρουάριο.

Τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία θέλει να κάνει τον Γουέιν Ρούνεϊ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η “News of the World”, οι πρωταθλητές Αγγλίας πρόκειται να προσφέρουν στον 24χρονο επιθετικό συμβόλαιο ύψους 170.000 λιρών (189.000 ευρώ περίπου) την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο που θα γίνουν το Φεβρουάριο.

Το εν λόγω συμβόλαιο αναμένεται να περιλαμβάνει και ένα ποσό ύψους 45.000 λιρών (50.000 ευρώ) την εβδομάδα, για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του διεθνούς ποδοσφαιριστή, από τον αγγλικό σύλλογο.

Οι διαπραγματεύσεις για τη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, πρόκειται να αρχίσουν όταν λήξει η 9μηνη τιμωρία που έχει επιβληθεί στον μάνατζερ του παίκτη, Πολ Στρέτφορντ.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x