Μπάμπης Χριστόγλου

Εφυγαν νωρίς από το γήπεδο

SportDay

Οποιος παίζει με τη φωτιά αυτά παθαίνει. Ο Ολυμπιακός, παρ' ότι είδε τον χάρο με τα μάτια του στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου μέρους, συνήλθε, άρχισε να βγαίνει μπροστά και να κρατάει μπάλα. Στο 80' χτύπησε με την πιο σωστή ενέργεια που έβγαλε στο παιχνίδι και έδειχνε ότι αυτό το 2-0 που είχε δημιουργήσει εκείνη τη στιγμή θα του έδινε τη νίκη. Ομως από εκεί και μετά οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου έφυγαν από το γήπεδο.

Ο Τζάνης στη φάση του 1-2 κάνει περίπατο μέχρι να φτάσει σε απόσταση βολής και να εξαπολύσει τον κεραυνό του. Οσο για το δεύτερο γκολ, και εκεί τα ανησυχητικά σημάδια είχαν φανεί από το πρώτο μέρος, ειδικά στο ξεκίνημα, διότι από στημένα είχε απειλήσει νωρίς ο ΠΑΣ στο ματς. Η αντίδραση του Ολυμπιακού μετά το 2-0 είναι παιδαριώδης, με παίκτες που έμοιαζαν να βρίσκονται αλλού και να πατάνε αλλού.

Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώνονται σε δεύτερη συνεχή ισοπαλία και αν ο Παναθηναϊκός σήμερα κερδίσει, θα πάνε με τέσσερις πόντους απ’ αυτόν στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής. Τώρα πια αυτό το ματς προσλαμβάνει χαρακτήρα τελικού, μια και ο Παναθηναϊκός θα έχει το πάνω χέρι.

Στον Ολυμπιακό πληρώνουν ακριβά την έλλειψη βάθους στο ρόστερ και το γεγονός ότι σε δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά: ένα με τον Ηρακλή και δύο χθες, κάτι σημαίνουν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x