Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Εκτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (πέθανε η αδελφή της γυναίκας του) έθεσε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα εκτός μάχης για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής (16:45, Novasports 1). Ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε να μην αγωνιστεί και τη θέση του στην ενδεκάδα των «πρασίνων» θα πάρει ο Σιμάο. Βασικός ο Νίνης.

Ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα (πέθανε η αδελφή της γυναίκας του) έθεσε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα εκτός μάχης για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής (16:45, Novasports 1). Ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε να μην αγωνιστεί και τη θέση του στην ενδεκάδα των «πρασίνων» θα πάρει ο Σιμάο.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκάμπριελ, Βύντρα, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Λέτο (αριστερά) και τον Σαλπιγγίδη (δεξιά). Πιο μπροστά θα είναι ο Νίνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σισέ.

O Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα (2-2) και να ξεφύγει με 4 βαθμούς, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Καραγκούνης (για να ξεκουραστεί), Δάρλας, Σεϊταρίδης, Μαρίνος (θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι), Μαχλελής (έπαιξε χθες το πρωί με την Golden Team), Μάντζιος, Κλέιτον και Τζιόλης (δεν υπολογίζονται).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x