Stoiximan Super League

Κούπερ: «Θέλει πολύ δουλειά ο Άρης…»

Με τον πλέον, άσχημο, τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη ο Έκτορ Κούπερ μιας και οι «κίτρινοι» έχασαν από τον ΠΑΟΚ με το «βαρύ» 4-1 στην Τούμπα. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε για τη νέα του ομάδα ότι «θέλει δουλειά πολύ…». Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε κομβική τη φάση του πρώτου πέναλτι (σ.σ. χέρι του Νέτο μέσα στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία), καθώς όπως είπε «μας αποσυντόνισε πλήρως».

Με τον πλέον, άσχημο, τρόπο συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη ο Έκτορ Κούπερ μιας και οι «κίτρινοι» έχασαν από τον ΠΑΟΚ με το «βαρύ» 4-1 στην Τούμπα. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε για τη νέα του ομάδα ότι «θέλει πολύ δουλειά…». Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χαρακτήρισε κομβική τη φάση του πρώτου πέναλτι (σ.σ. χέρι του Νέτο μέσα στην περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία), καθώς όπως είπε «μας αποσυντόνισε πλήρως».

Σύμφωνα με τον Κούπερ οι διαιτητικές αποφάσεις δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να ψάχνω για αδικίες και για τον διαιτητή. Έχω μάθει ότι στη διάρκεια ενός πρωταθλήματος ότι σου στερείται μπορεί σε κάποιο άλλο παιχνίδι να σε ευνοεί. Εγώ θέλω να δω τι κάναμε λάθος και τι μπορούμε να διορθώσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω». Για τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης (σ.σ. ΠΑΟΚ) αρκέστηκε να πει πως «ήταν δίκαιη η νίκη του και σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται στην τύχη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x