Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έδωσε απαντήσεις

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, την επομένη του », δήλωσε ο Νίκος Αραμπατζής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, την επομένη του 4-1 επί του Άρη στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος» ικανοποίησε τους οπαδούς του με την απόδοσή του και απέδειξε ότι είναι το αφεντικό της Θεσσαλονίκης.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν η ημέρα των απαντήσεων για τους «ασπρόμαυρους», αφού απάντησαν σε όσους πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πετύχει περισσότερα από ένα ή δύο γκολ και ο Φερνάντο Σάντος δικαιώνεται για την επιλογή του να δουλέψει σε ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μείωσε την απόσταση από τους πρωτοπόρους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, οι οποίοι στραβοπάτησαν με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Οι παίκτες του Σάντος αποδείχθηκαν περισσότερο αποτελεσματικοί από τους «κίτρινους» και είχαν πιο καθαρό μυαλό σε κρίσιμες φάσεις. Σημαντικό ρόλο παίζει η παρουσία του Γκαρσία και του Βιτόλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Να σημειωθεί ότι τα δύο πέναλτι που έδωσε ο κ. Καλόπουλος ήταν καθαρά και το ματς δεν κρίθηκε από τις συγκεκριμένες αποφάσεις, αλλά στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να χαμηλώσουν τους τόνους και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Άλλωστε, ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα κόντρα στην «Ένωση». «Ηρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσουμε και στην Αθήνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στις προπονήσεις, να δουλέψουμε σκληρά σε όσα θέλει ο προπονητής για να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα», τόνισε ο Ουρουγουανός.

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Βρύζας, μετά το τέλος του ματς, είπε στους ποδοσφαιριστές: «Αξίζετε συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε, όμως, τη δουλειά. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια».

* Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε για δεύτερη φορά (μετά το ματς με την Ξάνθη), ύστερα από την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ, ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

* Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο παρακολούθησε το πρώτο του παιχνίδι ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε λίγο έξω από τον αγωνιστικό χώρο και ζούσε με έντονο τρόπο τα γκολ, ενώ στο δεύτερο μέρος πήγε στην προεδρική σουίτα και είδε το υπόλοιπο ματς μαζί με τον Ζήση Βρύζα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x