Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Απαράδεκτα όσα είπε ο Κόκκαλης»

Επιστολή προς την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για τα όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Κυριακής έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν απαράδεκτα τα-σύμφωνα με τον Τύπο- λεγόμενα του προέδρου των «ερυθρολεύκων», κάνοντας λόγο για ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία. «Να μείνουμε πρώτοι», το μήνυμα του Τεν Κάτε στους παίκτες.

Επιστολή προς την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για τα όσα φέρεται να είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Κυριακής έστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν απαράδεκτα τα-σύμφωνα με τον Τύπο- λεγόμενα του προέδρου των «ερυθρολεύκων», καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να σκοτώσουν τους αντιπάλους και να ρίξουν καμιά κλωτσιά. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» θεωρεί πως με τέτοιες τοποθετήσεις ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι και ζητεί από την ΕΠΟ να προστατέψει την ομάδα στην επίσκεψή της στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Κόκκαλη, όπως μεταφέρονται σε σημερινά δημοσιεύματα, όχι μόνο οδηγούν σε μια επικίνδυνη κλιμάκωση εν όψει του αγώνα της προσεχούς Κυριακής (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός), αλλά επιπλέον προκαλούν έντονη ανησυχία για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Απαράδεκτες δηλώσεις όπως: «σκοτώστε τους», «ρίξτε και καμιά κλοτσιά», «δεν με ενδιαφέρει αν ο Παναθηναϊκός μείνει με πέντε ή με δύο παίκτες», που φέρεται να είπε ο κ. Κόκκαλης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στις 22 Νοεμβρίου 2009, παραπέμπουν σαφέστατα σε άλλες εποχές, ψυχροπολεμικό κλίμα, χουλιγκανισμό και αλητεία την εβδομάδα που η Εθνική Ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σας παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθεί κάθε απαιτούμενο μέτρο προκειμένου να διασφαλιστεί η πιστή εφαρμογή των κανονισμών και να διαφυλαχθούν τα μέλη της ομάδας μας από κάθε είδους αντιαθλητική συμπεριφορά, εντός ή εκτός του αγωνιστικού χώρου
».

Τεν Κάτε: «Να μείνουμε πρώτοι»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο Χενκ Τεν Κάτε, όπως τους είπε στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ έδωσε σύνθημα για άμεση ανασύνταξη εν όψει του μεγάλου ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, για αυτό φέραμε ισοπαλία. Δεν πειράζει, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς γιατί παλέψατε το παιχνίδι έως το τέλος και δεν τα παρατήσατε», είπε ο Ολλανδός προπονητές στους ποδοσφαιριστές του, ενώ για τη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς, γιατί έχουμε ντέρμπι την Κυριακή. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε εκεί. Είναι στο χέρι μας και αν παίξουμε όπως μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ο Χενκ Τεν Κάτε έδωσε ρεπό στους παίκτες του για την Τρίτη και η προετοιμασία για το ντέρμπι θα αρχίσει την Τετάρτη. Ο ίδιος πάντως θα μεταβεί στην Ολλανδία για να παρακολουθήσει τον αγώνα Άλκμααρ-Ολυμπιακός και να κατασκοπεύσει τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» πιθανότατα δεν θα έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα την Κυριακή, αφού αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο Σεϊταρίδης, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν θα μεταβεί τελικά στη Βραζιλία για το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση της Δευτέρας δεν έλαβαν μέρος ο Γιώργος Καραγκούνης λόγω ίωσης, καθώς και ο Σεμπαστιάν Λέτο λόγω κάκωσης στο αριστερό πόδι. Ο Αργεντινός εξτρέμ πονά, αλλά εκτιμάται πως θα παίξει.

Ανοιχτή προπόνηση πριν το ντέρμπι

Εκπρόσωποι από τους οργανωμένους συζήτησαν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και του ζήτησαν μία από τις προπονήσεις της εβδομάδας να είναι ανοιχτή προς το κοινό. Ο Νικόλας Πατέρας συμφώνησε με το αίτημα, το οποίο κατά 99% θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. H προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x